Povezane vesti

"Blokirao sam je" Hasan Dudić otkrio zašto je prekinuo kontakt sa Zlatom! Progovorio o Jovanu i Eni, a sprema za učesnika…

"Blokirao sam je" Hasan Dudić otkrio zašto je prekinuo kontakt sa Zlatom! Progovorio o Jovanu i Eni, a sprema za učesnika…

Blic pre 8 sati
Naglasio je da nema sukoba oko imovine sa bivšom suprugom Zlatom Petrović i da ga stambena pitanja ne zanimaju. Ispovestio je da je zahladio odnose sa Zlatom zbog snimanja pesme, ali i dalje ima dobre odnose sa njenim drugim suprugom Pejom i sinom… »
"Blokirao sam je" Hasan Dudić otkrio zašto je prekinuo kontakt sa Zlatom! Šok ispovest: Potrošio sam na taksi 60.000 evra…

"Blokirao sam je" Hasan Dudić otkrio zašto je prekinuo kontakt sa Zlatom! Šok ispovest: Potrošio sam na taksi 60.000 evra…

Kurir pre 7 sati
Pevač Hasan Dudić otvoreno je progovorio u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom Zlatom Petrović, kakvi su planovi njegovog sina Mikija Dudića nakon izlaska iz rijalitija i šta misli o Eni Čolić, partnerki Jovana Pejića. Zadovoljan je učešćem svog sina… »
Hasan Dudić blokirao Zlatu Petrović, evo šta je bio okidač! Sve izneo u javnost: "Glumi kako je sve fino!"

Hasan Dudić blokirao Zlatu Petrović, evo šta je bio okidač! Sve izneo u javnost: "Glumi kako je sve fino!"

Telegraf pre 8 sati
Pevača Hasan Dudić otkrio je u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom Zlatom Petrović, a zatim priznao kakvi su planovi njegovog sina Mikja Dudića nakon izlaska iz rijalitija i šta misli o Eni Čolić, partnerki Jovana Pejića. Kako ističe, zadovoljan je… »

Vesti dana »