Povezane vesti
"Blokirao sam je" Hasan Dudić otkrio zašto je prekinuo kontakt sa Zlatom! Progovorio o Jovanu i Eni, a sprema za učesnika…
Blic pre 20 dana
Naglasio je da nema sukoba oko imovine sa bivšom suprugom Zlatom Petrović i da ga stambena pitanja ne zanimaju. Ispovestio je da je zahladio odnose sa Zlatom zbog snimanja pesme, ali i dalje ima dobre odnose sa njenim drugim suprugom Pejom i sinom… »
"Blokirao sam je" Hasan Dudić otkrio zašto je prekinuo kontakt sa Zlatom! Šok ispovest: Potrošio sam na taksi 60.000 evra…
Kurir pre 20 dana
Pevač Hasan Dudić otvoreno je progovorio u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom Zlatom Petrović, kakvi su planovi njegovog sina Mikija Dudića nakon izlaska iz rijalitija i šta misli o Eni Čolić, partnerki Jovana Pejića. Zadovoljan je učešćem svog sina… »
Hasan Dudić blokirao Zlatu Petrović, evo šta je bio okidač! Sve izneo u javnost: "Glumi kako je sve fino!"
Telegraf pre 20 dana
Pevača Hasan Dudić otkrio je u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom Zlatom Petrović, a zatim priznao kakvi su planovi njegovog sina Mikja Dudića nakon izlaska iz rijalitija i šta misli o Eni Čolić, partnerki Jovana Pejića. Kako ističe, zadovoljan je… »
Vesti dana »
Tela dvojice muškaraca izvučena iz Đetinje na gradskoj plaži u Užicu
N1 Info pre 44 minutajoš 27 povezanih
Toplotni talas u Srbiji: Pogledajte temperature u utorak u podne
Vranje news pre 24 minutajoš 68 povezanih
Zahtevi za ostavku ministra prosvete nakon izjava o Jovinoj gimnaziji
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 17 povezanih
Više od 20 udruženja za zaštitu životinja pozvalo Ministarstvo da povuče Nacrt zakona o dobrobiti životinja iz procedure
Danas pre 59 minutajoš 7 povezanih
Parastos za stradale Srbe u hrvatskoj akciji Oluja služen u beogradskoj crkvi Svetog Marka
Beta pre 9 minutajoš 88 povezanih