Povezane vesti

Jelena Karleuša slomila ruku, pala sa merdevina: Otkrila kako joj je Željko Mitrović pomogao u bitnom trenutku

Jelena Karleuša slomila ruku, pala sa merdevina: Otkrila kako joj je Željko Mitrović pomogao u bitnom trenutku

Telegraf pre 1 dan
Pop zvezda Jelena Karleuša večeras gostuje u emisiji Amidži šou, gde promoviše dve nove pesme. Premijerno je prikazana njena nova, energična numera "Enigma", a Karleuša je otkrila da je pre snimanja spota doživela nezgodu. - Slomila sam šaku tj. jednu… »
Karleuša šokirala priznanjem o Dušku i porukama: "Pisao mi je i pitao da li želim da crkne"

Karleuša šokirala priznanjem o Dušku i porukama: "Pisao mi je i pitao da li želim da crkne"

Mondo pre 13 sati
Pop pevačica Jelena Karleuša gostovala je večeras u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, gde je u svom prepoznatljivom stilu, bez dlake na jeziku, otvorila dušu o novim muzičkim uspesima, ali i o privatnom životu koji ne prestaje da intrigira… »
"Hteo je da me šeta na lancu i da gola ližem mleko": Karleušina ispovest o svetskoj faci ledi krv u žilama

"Hteo je da me šeta na lancu i da gola ližem mleko": Karleušina ispovest o svetskoj faci ledi krv u žilama

Mondo pre 14 sati
Jelena Karleuše je gostovala večeras u emisiji AmiG show, gde je predstavila i nove pesme sa albuma "Enigma" koje je i ekranizovala, ali je ponovo uspela da šokira javnost. Nakon što su svi ostali u neverici zbog procurelih prepiski sa bivšim suprugom… »
"Sada ima ove od 100 evra" Karleuša potkačila Tošićevu devojku, pa otkrila ko je bio bolji muž Bojan ili Duško

"Sada ima ove od 100 evra" Karleuša potkačila Tošićevu devojku, pa otkrila ko je bio bolji muž Bojan ili Duško

Telegraf pre 13 sati
Pevačica, Jelena Karleuša, gostovala je u emisiji "Amidži šou" na Pink televizije, gde je govorila o brojnim aktuelnostima iz svog života. Jelena se nije libila da se osvrne ni na bivše, propale brakove, kada je otkrila da joj je bivši suprug Duško Tošić… »
"Tražio je da me šeta na povocu i da ližem mleko iz činije", Karleuša otkrila šok detalje ugovora Kanjea Vesta

"Tražio je da me šeta na povocu i da ližem mleko iz činije", Karleuša otkrila šok detalje ugovora Kanjea Vesta

Telegraf pre 14 sati
Pop zvezda, Jelena Karleuša, gostuje u emisiji "Amidži šou" na Pink televizije, gde večeras promoviše dve nove pesme. Osim toga, ona je govorila o svojoj višedecenijskoj karijeri, svetskoj pažnji koju je privukla, ali i o nesvakidašnjoj ponudi koju je… »
"Hteo je da me šeta na lancu i da gola ližem mleko sa poda" Karleušina ispovest ledi krv u žilama, otkrila sve o odnosu sa…

"Hteo je da me šeta na lancu i da gola ližem mleko sa poda" Karleušina ispovest ledi krv u žilama, otkrila sve o odnosu sa…

Kurir pre 14 sati
Nakon što je domaća javnost ostala u neverici zbog procurelih prepiski sa bivšim suprugom Duškom Tošićem, pop diva Jelena Karleuša ponovo je napravila pravi medijski zemljotres. Ovog puta, JK je odlučila da otvori dušu o svom odnosu sa planetarno… »
"Duško mi je poslao poruku i pitao me da li želim da crkne, a ja sam mu rekla sada da", Karleuša otkrila šta se desilo nakon…

"Duško mi je poslao poruku i pitao me da li želim da crkne, a ja sam mu rekla sada da", Karleuša otkrila šta se desilo nakon…

Kurir pre 15 sati
Pop diva Jelena Karleuša gostovala je večeras u emisiji „Amidži šou“ kod Ognjena Amidžića, gde je u svom prepoznatljivom stilu, bez dlake na jeziku, otvorila dušu o novim muzičkim uspesima, ali i o privatnom životu koji ne prestaje da intrigira javnost… »
"Da crknem?!" Duško Tošić poslao šok poruku Jeleni Karleuši, ona sve pustila u javnost: Sadržaj iznenadio sve

"Da crknem?!" Duško Tošić poslao šok poruku Jeleni Karleuši, ona sve pustila u javnost: Sadržaj iznenadio sve

Telegraf pre 14 sati
Pevačica Jelena Karleuša nedavno je objavila emotivnu baladu "Sad je sve okej", koju je promovisala u "Pinkovim zvezdama", a nastup i sam tekst pesme zaintrigirao je sve. Karli je večeras gostuje u Amidži šou, gde će promovisati još dve nove pesme, a na… »

Vesti dana »