Povezane vesti
Jelena Karleuša slomila ruku, pala sa merdevina: Otkrila kako joj je Željko Mitrović pomogao u bitnom trenutku
Telegraf pre 1 dan
Pop zvezda Jelena Karleuša večeras gostuje u emisiji Amidži šou, gde promoviše dve nove pesme. Premijerno je prikazana njena nova, energična numera "Enigma", a Karleuša je otkrila da je pre snimanja spota doživela nezgodu. - Slomila sam šaku tj. jednu… »
Karleuša šokirala priznanjem o Dušku i porukama: "Pisao mi je i pitao da li želim da crkne"
Mondo pre 13 sati
Pop pevačica Jelena Karleuša gostovala je večeras u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, gde je u svom prepoznatljivom stilu, bez dlake na jeziku, otvorila dušu o novim muzičkim uspesima, ali i o privatnom životu koji ne prestaje da intrigira… »
"Hteo je da me šeta na lancu i da gola ližem mleko": Karleušina ispovest o svetskoj faci ledi krv u žilama
Mondo pre 14 sati
Jelena Karleuše je gostovala večeras u emisiji AmiG show, gde je predstavila i nove pesme sa albuma "Enigma" koje je i ekranizovala, ali je ponovo uspela da šokira javnost. Nakon što su svi ostali u neverici zbog procurelih prepiski sa bivšim suprugom… »
"Sada ima ove od 100 evra" Karleuša potkačila Tošićevu devojku, pa otkrila ko je bio bolji muž Bojan ili Duško
Telegraf pre 13 sati
Pevačica, Jelena Karleuša, gostovala je u emisiji "Amidži šou" na Pink televizije, gde je govorila o brojnim aktuelnostima iz svog života. Jelena se nije libila da se osvrne ni na bivše, propale brakove, kada je otkrila da joj je bivši suprug Duško Tošić… »
"Tražio je da me šeta na povocu i da ližem mleko iz činije", Karleuša otkrila šok detalje ugovora Kanjea Vesta
Telegraf pre 14 sati
Pop zvezda, Jelena Karleuša, gostuje u emisiji "Amidži šou" na Pink televizije, gde večeras promoviše dve nove pesme. Osim toga, ona je govorila o svojoj višedecenijskoj karijeri, svetskoj pažnji koju je privukla, ali i o nesvakidašnjoj ponudi koju je… »
"Hteo je da me šeta na lancu i da gola ližem mleko sa poda" Karleušina ispovest ledi krv u žilama, otkrila sve o odnosu sa…
Kurir pre 14 sati
Nakon što je domaća javnost ostala u neverici zbog procurelih prepiski sa bivšim suprugom Duškom Tošićem, pop diva Jelena Karleuša ponovo je napravila pravi medijski zemljotres. Ovog puta, JK je odlučila da otvori dušu o svom odnosu sa planetarno… »
"Duško mi je poslao poruku i pitao me da li želim da crkne, a ja sam mu rekla sada da", Karleuša otkrila šta se desilo nakon…
Kurir pre 15 sati
Pop diva Jelena Karleuša gostovala je večeras u emisiji „Amidži šou“ kod Ognjena Amidžića, gde je u svom prepoznatljivom stilu, bez dlake na jeziku, otvorila dušu o novim muzičkim uspesima, ali i o privatnom životu koji ne prestaje da intrigira javnost… »
"Da crknem?!" Duško Tošić poslao šok poruku Jeleni Karleuši, ona sve pustila u javnost: Sadržaj iznenadio sve
Telegraf pre 14 sati
Pevačica Jelena Karleuša nedavno je objavila emotivnu baladu "Sad je sve okej", koju je promovisala u "Pinkovim zvezdama", a nastup i sam tekst pesme zaintrigirao je sve. Karli je večeras gostuje u Amidži šou, gde će promovisati još dve nove pesme, a na… »
Vesti dana »
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, CENTCOM: Američka vojska započela novi talas napada na Iran
Euronews pre 24 minutajoš 37 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Sunčano i toplo uz lokalne pljuskove
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 29 povezanih
Advokat Vladimira Arsenijevića: Napadači priznali da su napali pisca, ali je tužilac procenio da nema krivičnog dela
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 11 povezanih
Blagi oporavak tržišta rada u Srbiji u prvoj polovini 2026. godine
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 19 povezanih