Povezane vesti

Tom Holand: Pozvao sam Halanda na večeru, ali je ignorisao moju poruku

Tom Holand: Pozvao sam Halanda na večeru, ali je ignorisao moju poruku

Euronews pre 1 dan
Britanski glumac Tom Holand izjavio je danas da se osećao "poniženo" nakon što norveški fudbaler Erling Haland nije odgovorio na njegovu privatnu poruku na Instagramu u kojoj ga je pozvao na večeru, ali je istakao da i dalje ostaje njegov veliki navijač… »
Haland „ispalio“ čuvenog britanskog glumca Tom Holand: Osećao sam se poniženo, pozvao sam ga na večeru, ali je ignorisao moju…

Haland „ispalio“ čuvenog britanskog glumca Tom Holand: Osećao sam se poniženo, pozvao sam ga na večeru, ali je ignorisao moju…

Dnevnik pre 13 sati
LONDON: Britanski glumac Tom Holand izjavio je danas da se osećao "poniženo" nakon što norveški fudbaler Erling Haland nije odgovorio na njegovu privatnu poruku na Instagramu u kojoj ga je pozvao na večeru, ali je istakao da i dalje ostaje njegov veliki… »
Erling Haland "iskulirao" čuvenog holivudskog glumca: "Hteo sam da ga vodim na večeru, ne verujem da bi..."

Erling Haland "iskulirao" čuvenog holivudskog glumca: "Hteo sam da ga vodim na večeru, ne verujem da bi..."

Telegraf pre 1 dan
Norveški napadač Erling Haland postao je glavna zvezda ovogodišnjeg Svetskog prvenstva, pošto je zajedno sa svojom reprezentacijom stigao do četvrtfinala. Nije on jedini "Haland" koji je bio na Svetskom prvenstvu, odnosno Holand, kako se zapravo pravilno… »

Vesti dana »