Povezane vesti
Tom Holand: Pozvao sam Halanda na večeru, ali je ignorisao moju poruku
Euronews 14.07.2026
Britanski glumac Tom Holand izjavio je danas da se osećao "poniženo" nakon što norveški fudbaler Erling Haland nije odgovorio na njegovu privatnu poruku na Instagramu u kojoj ga je pozvao na večeru, ali je istakao da i dalje ostaje njegov veliki navijač… »
Haland „ispalio“ čuvenog britanskog glumca Tom Holand: Osećao sam se poniženo, pozvao sam ga na večeru, ali je ignorisao moju…
Dnevnik 14.07.2026
LONDON: Britanski glumac Tom Holand izjavio je danas da se osećao "poniženo" nakon što norveški fudbaler Erling Haland nije odgovorio na njegovu privatnu poruku na Instagramu u kojoj ga je pozvao na večeru, ali je istakao da i dalje ostaje njegov veliki… »
Erling Haland "iskulirao" čuvenog holivudskog glumca: "Hteo sam da ga vodim na večeru, ne verujem da bi..."
Telegraf 14.07.2026
Norveški napadač Erling Haland postao je glavna zvezda ovogodišnjeg Svetskog prvenstva, pošto je zajedno sa svojom reprezentacijom stigao do četvrtfinala. Nije on jedini "Haland" koji je bio na Svetskom prvenstvu, odnosno Holand, kako se zapravo pravilno… »
Vesti dana »
Tragičan bilans poplava u Nepalu: Najmanje 676 mrtvih, skoro 3.000 nestalih!
Kurir pre 8 satijoš 28 povezanih
Počeo Niški filmski festival u organizaciji glumaca uz uzvike „pumpaj“ iz publike, kišu i brojne zvezde na crvenom tepihu
Južne vesti pre 1 danjoš 23 povezane
Opozicija o Užicu: Vučić bez policijskih kordona i SNS batinaša ne može da održi miting
N1 Info pre 8 satijoš 47 povezanih