Povezane vesti

Istina o kućama u Italiji za 1 evro! Jutjuber otišao na Siciliju i otkrio veliku caku: "Shvatio sam zašto su tako jeftine"…

Istina o kućama u Italiji za 1 evro! Jutjuber otišao na Siciliju i otkrio veliku caku: "Shvatio sam zašto su tako jeftine"…

Blic pre 1 dan
Nakon kupovine, vlasnici su dužni da obnove i održavaju kuću kako objekat ne bi propadao i ugrožavao okolinu Obnova kuća može biti veoma skupa i zahtevna, kao što je pokazao primer gde je renoviranje koštalo 446.000 dolara Kuće koje se u pojedinim… »
Otišao u Italiju da kupi kuću za jedan evro - kada je zakoračio unutra sve mu je bilo jasno: "Shvatio sam zašto su tako…

Otišao u Italiju da kupi kuću za jedan evro - kada je zakoračio unutra sve mu je bilo jasno: "Shvatio sam zašto su tako…

Blic pre 17 sati
U italijanskim gradićima kuće se formalno prodaju već od jednog evra, ali stvarna cena često raste zbog nadmetanja kupaca Kupac sa najvišom ponudom dobija kuću, što često podiže cenu i do 5.000 evra ili više Kuće koje se u pojedinim italijanskim… »
Kuće u Italiji za samo jedan evro: Mladić otkrio šta stoji iza ponude, prizor ga šokirao (video)

Kuće u Italiji za samo jedan evro: Mladić otkrio šta stoji iza ponude, prizor ga šokirao (video)

Mondo pre 18 sati
Kuće u pojedinim italijanskim gradićima koje se nude za samo jedan evro zvuče kao idealna prilika za sve koji sanjaju o nekretnini na Mediteranu. Ipak, jedan jutjuber odlučio je da proveri kako ovaj program zaista izgleda u praksi i ubrzo otkrio da iza… »
Posetio italijanski grad u kojem se kuće prodaju za jedan evro i otkrio zašto su tako jeftine (VIDEO)

Posetio italijanski grad u kojem se kuće prodaju za jedan evro i otkrio zašto su tako jeftine (VIDEO)

N1 Info pre 19 sati
Kuće koje se u pojedinim italijanskim gradićima prodaju za samo jedan evro zvuče kao ostvarenje sna za svakoga ko želi nekretninu na Mediteranu. Međutim, jedan jutjuber odlučio je da proveri kako ovaj program zaista funkcioniše i vrlo brzo otkrio da iza… »

Vesti dana »