Povezane vesti
"Nije ni odgovorio...": Haland iskulirao slavnog glumca, ovaj ispričao sve u popularnoj američkoj emisiji
Telegraf 15.07.2026
Holivudski glumac Tom Holand priznao je javno da ga je norveški golgeter Erling Haland potpuno izignorisao na Instagramu, a njegova reakcija postala je hit na društvenim mrežama. Svet šoubiznisa i vrhunskog sporta često se prepliće, ali nekada ti susreti… »
Haland "ponizio" holivudsku zvezdu: "Poslao sam mu poruku, hteo sam da odemo na večeru"
B92 15.07.2026
Britanski glumac Tom Holand izjavio je da se osećao "poniženo" nakon što norveški fudbaler Erling Haland nije odgovorio na njegovu privatnu poruku na Instagramu u kojoj ga je pozvao na večeru, ali je istakao da i dalje ostaje njegov veliki navijač… »
Pozvao sam Halanda na večeru, ali je ignorisao moju poruku
Politika 15.07.2026
„Ne gledam mnogo filmove, pa nemam pojma ko su ljudi, ja ga nikada nisam video i nisam se potrudio da odgovorim. LONDON – Britanski glumac Tom Holand izjavio je danas da se osećao „poniženo” nakon što norveški fudbaler Erling Haland nije odgovorio na… »
Vesti dana »
Haker osumnjičen za napade na FSS i RFZO: VJT traži pritvor zbog opasnosti od novih napada
Nova pre 5 satijoš 29 povezanih
Ugašen požar u selu Slišane kod Lebana, odbranjeno oko 40 kuća
Euronews pre 50 minutajoš 42 povezane
Preživeli u Nepalu i Kini stižu do sigurnih područja dok se čekaju vesti o oko 3.000 nestalih
Beta pre 6 satijoš 28 povezanih
Miting naprednjaka u Užicu završen Vučićevim govorom: Policija i nakon skupa razdvajala pristalice SNS-a i građane koji protestuju
Danas pre 30 minutajoš 47 povezanih
Rusija pogodila skladište municije, poginulo 37 ljudi, Zelenski obećao kažnjavanje odgovornih
Beta pre 6 satijoš 41 povezana