Povezane vesti

"Nije ni odgovorio...": Haland iskulirao slavnog glumca, ovaj ispričao sve u popularnoj američkoj emisiji

"Nije ni odgovorio...": Haland iskulirao slavnog glumca, ovaj ispričao sve u popularnoj američkoj emisiji

Telegraf pre 23 sata
Holivudski glumac Tom Holand priznao je javno da ga je norveški golgeter Erling Haland potpuno izignorisao na Instagramu, a njegova reakcija postala je hit na društvenim mrežama. Svet šoubiznisa i vrhunskog sporta često se prepliće, ali nekada ti susreti… »
Haland "ponizio" holivudsku zvezdu: "Poslao sam mu poruku, hteo sam da odemo na večeru"

Haland "ponizio" holivudsku zvezdu: "Poslao sam mu poruku, hteo sam da odemo na večeru"

B92 pre 1 dan
Britanski glumac Tom Holand izjavio je da se osećao "poniženo" nakon što norveški fudbaler Erling Haland nije odgovorio na njegovu privatnu poruku na Instagramu u kojoj ga je pozvao na večeru, ali je istakao da i dalje ostaje njegov veliki navijač… »
Pozvao sam Halanda na večeru, ali je ignorisao moju poruku

Pozvao sam Halanda na večeru, ali je ignorisao moju poruku

Politika pre 1 dan
„Ne gledam mnogo filmove, pa nemam pojma ko su ljudi, ja ga nikada nisam video i nisam se potrudio da odgovorim. LONDON – Britanski glumac Tom Holand izjavio je danas da se osećao „poniženo” nakon što norveški fudbaler Erling Haland nije odgovorio na… »

Vesti dana »