Povezane vesti
Jovanović: Čudi me naivnost ljudi koji su pristali da budu u Savetu REM
N1 Info 15.07.2026
Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Jovanović ocenio je danas da su članovi Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) naivni te da neće moći da poboljšaju medijsku scenu dok je na vlasti Srpska napredna stranka (SNS)… »
Jovanović (Novi DSS): Čudi me naivnost ljudi koji su pristali da budu u Savetu REM
Beta 15.07.2026
Predsednik Nove demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Jovanović ocenio je danas da su članovi Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) naivni te da neće moći da poboljšaju medijsku scenu dok je na vlasti Srpska napredna stranka (SNS)… »
Jovanović (Novi DSS): Čudi me naivnost ljudi koji su pristali da budu u Savetu REM
Serbian News Media 15.07.2026
Predsednik Nove demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Jovanović ocenio je danas da su članovi Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) naivni te da neće moći da poboljšaju medijsku scenu dok je na vlasti Srpska napredna stranka (SNS)… »
Nedeljnik 15.07.2026
Radio sto plus 15.07.2026
Četvoro izabranih članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM), koji su ranije podneli ostavke na te funkcije, saopštili su da su nakon usvajanja autentičnog tumačenja Zakona o elektronskim medijima odlučili da preuzmu učešće u radu tog… »
Pravo u centar 15.07.2026
Jovanović: Čudi me naivnost ljudi koji su pristali da budu u Savetu REM
Nova 15.07.2026
Veljanovski: Povratak nezavisnih članova u Savet REM-a je ispravan, bojkot institucija ne donosi promene (VIDEO)
Cenzolovka 15.07.2026
Povratak četvoro izabranih članova u Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) predstavlja ispravnu odluku, ocenio je nekadašnji profesor Fakulteta političkih nauka Rade Veljanovski. On smatra da, iako REM u postojećim političkim okolnostima ne… »
Bez njih četvoro ne može da se donese nijedna odluka
Ozon press 15.07.2026
Svaka odluka koja bude doneta u Savetu REM-a će morati da bude podržana ili nepodržana od strane četiri nezavisna člana, a bilo kakva blokirana odluka koja nije legalna biće veliki uspeh, kaže za N1 Maja Stojanović iz Građanskih inicijativa. Dubravka… »
Šta mogu da postignu nezavisni članovi REM? „Bez njih četvoro ne može da se donese nijedna odluka“
Cenzolovka 15.07.2026
Svaka odluka koja bude doneta u Savetu REM-a će morati da bude podržana ili nepodržana od strane četiri nezavisna člana, a bilo kakva blokirana odluka koja nije legalna biće veliki uspeh, kaže za N1 Maja Stojanović iz Građanskih inicijativa. Dubravka… »
Veljanovski: Povratak nezavisnih članova u Savet REM-a je ispravan, bojkot institucija ne donosi promene (VIDEO)
Insajder 15.07.2026
Povratak četvoro izabranih članova u Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) predstavlja ispravnu odluku, ocenio je nekadašnji profesor Fakulteta političkih nauka Rade Veljanovski. On smatra da, iako REM u postojećim političkim okolnostima ne… »
Vesti dana »
Nastavak vanredne sednice Skupštine Srbije: Rasprava o budžetu, eksproprijaciji i projektima
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 35 povezanih
Broj mrtvih u Nepalu sve veći: Već 359 žrtava, strahuje se od novog razornog talasa (video)
Kurir pre 36 minutajoš 32 povezane
"Sprečio da se srpskom narodu ponovi 1941.": Istoričar Ković za Euronews Srbija o životu i delu generala Mladića
Euronews pre 6 minutajoš 143 povezane
Stabilna situacija u Novom Pazaru uprkos opasnosti od požara: Pojačane kontrole na terenu
RTV Novi Pazar pre 3 satajoš 50 povezanih