Povezane vesti
Jovanović: Čudi me naivnost ljudi koji su pristali da budu u Savetu REM
N1 Info pre 7 sati
Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Jovanović ocenio je danas da su članovi Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) naivni te da neće moći da poboljšaju medijsku scenu dok je na vlasti Srpska napredna stranka (SNS)… »
Jovanović (Novi DSS): Čudi me naivnost ljudi koji su pristali da budu u Savetu REM
Beta pre 7 sati
Predsednik Nove demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Jovanović ocenio je danas da su članovi Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) naivni te da neće moći da poboljšaju medijsku scenu dok je na vlasti Srpska napredna stranka (SNS)… »
Jovanović (Novi DSS): Čudi me naivnost ljudi koji su pristali da budu u Savetu REM
Serbian News Media pre 7 sati
Predsednik Nove demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Jovanović ocenio je danas da su članovi Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) naivni te da neće moći da poboljšaju medijsku scenu dok je na vlasti Srpska napredna stranka (SNS)… »
Nedeljnik pre 7 sati
Radio sto plus pre 7 sati
Četvoro izabranih članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM), koji su ranije podneli ostavke na te funkcije, saopštili su da su nakon usvajanja autentičnog tumačenja Zakona o elektronskim medijima odlučili da preuzmu učešće u radu tog… »
Pravo u centar pre 7 sati
Jovanović: Čudi me naivnost ljudi koji su pristali da budu u Savetu REM
Nova pre 7 sati
Veljanovski: Povratak nezavisnih članova u Savet REM-a je ispravan, bojkot institucija ne donosi promene (VIDEO)
Cenzolovka pre 11 sati
Povratak četvoro izabranih članova u Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) predstavlja ispravnu odluku, ocenio je nekadašnji profesor Fakulteta političkih nauka Rade Veljanovski. On smatra da, iako REM u postojećim političkim okolnostima ne… »
Bez njih četvoro ne može da se donese nijedna odluka
Ozon press pre 12 sati
Svaka odluka koja bude doneta u Savetu REM-a će morati da bude podržana ili nepodržana od strane četiri nezavisna člana, a bilo kakva blokirana odluka koja nije legalna biće veliki uspeh, kaže za N1 Maja Stojanović iz Građanskih inicijativa. Dubravka… »
Šta mogu da postignu nezavisni članovi REM? „Bez njih četvoro ne može da se donese nijedna odluka“
Cenzolovka pre 17 sati
Svaka odluka koja bude doneta u Savetu REM-a će morati da bude podržana ili nepodržana od strane četiri nezavisna člana, a bilo kakva blokirana odluka koja nije legalna biće veliki uspeh, kaže za N1 Maja Stojanović iz Građanskih inicijativa. Dubravka… »
Veljanovski: Povratak nezavisnih članova u Savet REM-a je ispravan, bojkot institucija ne donosi promene (VIDEO)
Insajder pre 18 sati
Povratak četvoro izabranih članova u Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) predstavlja ispravnu odluku, ocenio je nekadašnji profesor Fakulteta političkih nauka Rade Veljanovski. On smatra da, iako REM u postojećim političkim okolnostima ne… »
Vesti dana »
Selektor Argentine Lionel Skaloni: Ova ekipa je posebna, pokušaćemo da osvojimo titulu
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane
Šta Vučić misli o izjavi ministarke da bi etnički očistila Kosovo od Albanaca da je bila na mestu Miloševića?
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Nije ih mnogo stiglo do tri finala Svetskog prvenstva - Mesi u malom i odabranom društvu
RTS pre 2 satajoš 2 povezane
Evo kada se igra finale Svetskog prvenstva: Argentina i Španija boriće se za trofej u vrlo čudnom terminu
Mondo pre 3 satajoš 1 povezana