Povezane vesti
Tema jutra: Čišćenje evropskih vrednosti (15.7.2026)
N1 Info 15.07.2026
Budući izbori u Srbiji su pojedinačno najznačajniji događaj koji će biti i te kako relevantan kada bude reč o budućim odnosima EU i Srbije, kaže za N1 izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula. On navodi i da je Vučićev predlog - da Zapadni… »
Picula: Sledeći izbori u Srbiji biće ključni za dinamiku Srbije i EU
Beta 15.07.2026
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula danas je ocenio da će sledeći izbori u Srbiji biti ključni za buduću dinamiku EU i Srbije. "Čini mi se da će bitan kriterijum kada se bude ocenjivao budući odnos Brisela prema Beogradu biti izbori… »
Picula: Sledeći izbori u Srbiji biće ključni za dinamiku sa EU
Radio 021 15.07.2026
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula ocenio je da će sledeći izbori u Srbiji biti ključni za buduću dinamiku EU i Srbije. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. "Čini mi se da će bitan kriterijum kada se bude ocenjivao budući odnos… »
Serbian News Media 15.07.2026
„Čini mi se da će bitan kriterijum kada se bude ocenjivao budući odnos Brisela prema Beogradu biti izbori. Priprema tih izbora, njihovo sprovođenje i održavanje, kao i postizborni period za koji mi se čini da će biti ključni događaj u budućoj dinamici EU… »
Radio sto plus 15.07.2026
“Čini mi se da će bitan kriterijum kada se bude ocenjivao budući odnos Brisela prema Beogradu biti izbori. Priprema tih izbora, njihovo sprovođenje i održavanje, kao i postizborni period za koji mi se čini da će biti ključni događaj u budućoj dinamici EU… »
Pravo u centar 15.07.2026
„Čini mi se da će bitan kriterijum kada se bude ocenjivao budući odnos Brisela prema Beogradu biti izbori. Priprema tih izbora, njihovo sprovođenje i održavanje, kao i postizborni period za koji mi se čini da će biti ključni događaj u budućoj dinamici EU… »
Nova 15.07.2026
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula danas je ocenio da će sledeći izbori u Srbiji biti ključni za buduću dinamiku EU i Srbije. "Čini mi se da će bitan kriterijum kada se bude ocenjivao budući odnos Brisela prema Beogradu biti izbori… »
Picula: Budući izbori će biti bitan kriterijum kada se bude ocenjivao odnos Brisela prema Beogradu
N1 Info 15.07.2026
Budući izbori u Srbiji su pojedinačno najznačajniji događaj koji će biti i te kako relevantan kada bude reč o budućim odnosima EU i Srbije, kaže za N1 izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula. On navodi i da je Vučićev predlog - da Zapadni… »
Picula: Budući izbori u Srbiji će biti bitan kriterijum kada se bude ocenjivao odnos Brisela prema Beogradu
Danas 15.07.2026
Budući izbori u Srbiji su pojedinačno najznačajniji događaj koji će biti i te kako relevantan kada bude reč o budućim odnosima EU i Srbije, kaže za N1 izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula. On navodi i da je Vučićev predlog – da Zapadni… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 27. avgust: Sunčano i toplo, temperatura do 36 stepeni
Beta pre 5 satijoš 4 povezane
Na današnji dan, 27. avgust: Položen kamen-temeljac zgrade Skupštine, rođen Lindon Džonson...
N1 Info pre 10 minutajoš 1 povezana
Poslanici Skupštine Srbije danas nastavljaju raspravu po amandmanima na rebalans
RTV pre 2 satajoš 1 povezana
U toku sastanak Kurtija i Abdidžikua, dogovaraju se o novom predsedniku Kosova
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Srbija - Ukrajina na Evropskom prvenstvu za odbojkašice
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane