Povezane vesti
Tema jutra: Čišćenje evropskih vrednosti (15.7.2026)
N1 Info 15.07.2026
Budući izbori u Srbiji su pojedinačno najznačajniji događaj koji će biti i te kako relevantan kada bude reč o budućim odnosima EU i Srbije, kaže za N1 izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula. On navodi i da je Vučićev predlog - da Zapadni… »
Picula: Sledeći izbori u Srbiji biće ključni za dinamiku Srbije i EU
Beta 15.07.2026
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula danas je ocenio da će sledeći izbori u Srbiji biti ključni za buduću dinamiku EU i Srbije. "Čini mi se da će bitan kriterijum kada se bude ocenjivao budući odnos Brisela prema Beogradu biti izbori… »
Picula: Sledeći izbori u Srbiji biće ključni za dinamiku sa EU
Radio 021 15.07.2026
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula ocenio je da će sledeći izbori u Srbiji biti ključni za buduću dinamiku EU i Srbije. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. "Čini mi se da će bitan kriterijum kada se bude ocenjivao budući odnos… »
Serbian News Media 15.07.2026
„Čini mi se da će bitan kriterijum kada se bude ocenjivao budući odnos Brisela prema Beogradu biti izbori. Priprema tih izbora, njihovo sprovođenje i održavanje, kao i postizborni period za koji mi se čini da će biti ključni događaj u budućoj dinamici EU… »
Pravo u centar 15.07.2026
„Čini mi se da će bitan kriterijum kada se bude ocenjivao budući odnos Brisela prema Beogradu biti izbori. Priprema tih izbora, njihovo sprovođenje i održavanje, kao i postizborni period za koji mi se čini da će biti ključni događaj u budućoj dinamici EU… »
Radio sto plus 15.07.2026
“Čini mi se da će bitan kriterijum kada se bude ocenjivao budući odnos Brisela prema Beogradu biti izbori. Priprema tih izbora, njihovo sprovođenje i održavanje, kao i postizborni period za koji mi se čini da će biti ključni događaj u budućoj dinamici EU… »
Nova 15.07.2026
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula danas je ocenio da će sledeći izbori u Srbiji biti ključni za buduću dinamiku EU i Srbije. "Čini mi se da će bitan kriterijum kada se bude ocenjivao budući odnos Brisela prema Beogradu biti izbori… »
Picula: Budući izbori će biti bitan kriterijum kada se bude ocenjivao odnos Brisela prema Beogradu
N1 Info 15.07.2026
Budući izbori u Srbiji su pojedinačno najznačajniji događaj koji će biti i te kako relevantan kada bude reč o budućim odnosima EU i Srbije, kaže za N1 izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula. On navodi i da je Vučićev predlog - da Zapadni… »
Picula: Budući izbori u Srbiji će biti bitan kriterijum kada se bude ocenjivao odnos Brisela prema Beogradu
Danas 15.07.2026
Budući izbori u Srbiji su pojedinačno najznačajniji događaj koji će biti i te kako relevantan kada bude reč o budućim odnosima EU i Srbije, kaže za N1 izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula. On navodi i da je Vučićev predlog – da Zapadni… »
Vesti dana »
Von der Layen predlaže da Kanada bude prva pridružena članica EU
Bloomberg Adria pre 10 minutajoš 31 povezana
Koalicija Narodna Srbija predala listu, pa je povukla zbog podrške studentima
NIN pre 36 minutajoš 34 povezane
Vremenska prognoza za sredu, 16. septembar: Danas pretežno sunčano i toplije
Beta pre 2 satajoš 23 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB - Fotografije CBS njuza otkrivaju veliku štetu na položajima SAD posle iranskih napada
RTV pre 56 minutajoš 19 povezanih