Povezane vesti
Tema jutra: Čišćenje evropskih vrednosti (15.7.2026)
N1 Info pre 11 sati
Budući izbori u Srbiji su pojedinačno najznačajniji događaj koji će biti i te kako relevantan kada bude reč o budućim odnosima EU i Srbije, kaže za N1 izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula. On navodi i da je Vučićev predlog - da Zapadni… »
Picula: Sledeći izbori u Srbiji biće ključni za dinamiku Srbije i EU
Beta pre 13 sati
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula danas je ocenio da će sledeći izbori u Srbiji biti ključni za buduću dinamiku EU i Srbije. "Čini mi se da će bitan kriterijum kada se bude ocenjivao budući odnos Brisela prema Beogradu biti izbori… »
Picula: Sledeći izbori u Srbiji biće ključni za dinamiku sa EU
Radio 021 pre 14 sati
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula ocenio je da će sledeći izbori u Srbiji biti ključni za buduću dinamiku EU i Srbije. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. "Čini mi se da će bitan kriterijum kada se bude ocenjivao budući odnos… »
Serbian News Media pre 13 sati
„Čini mi se da će bitan kriterijum kada se bude ocenjivao budući odnos Brisela prema Beogradu biti izbori. Priprema tih izbora, njihovo sprovođenje i održavanje, kao i postizborni period za koji mi se čini da će biti ključni događaj u budućoj dinamici EU… »
Pravo u centar pre 13 sati
„Čini mi se da će bitan kriterijum kada se bude ocenjivao budući odnos Brisela prema Beogradu biti izbori. Priprema tih izbora, njihovo sprovođenje i održavanje, kao i postizborni period za koji mi se čini da će biti ključni događaj u budućoj dinamici EU… »
Radio sto plus pre 13 sati
“Čini mi se da će bitan kriterijum kada se bude ocenjivao budući odnos Brisela prema Beogradu biti izbori. Priprema tih izbora, njihovo sprovođenje i održavanje, kao i postizborni period za koji mi se čini da će biti ključni događaj u budućoj dinamici EU… »
Nova pre 14 sati
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula danas je ocenio da će sledeći izbori u Srbiji biti ključni za buduću dinamiku EU i Srbije. "Čini mi se da će bitan kriterijum kada se bude ocenjivao budući odnos Brisela prema Beogradu biti izbori… »
Picula: Budući izbori će biti bitan kriterijum kada se bude ocenjivao odnos Brisela prema Beogradu
N1 Info pre 17 sati
Budući izbori u Srbiji su pojedinačno najznačajniji događaj koji će biti i te kako relevantan kada bude reč o budućim odnosima EU i Srbije, kaže za N1 izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula. On navodi i da je Vučićev predlog - da Zapadni… »
Picula: Budući izbori u Srbiji će biti bitan kriterijum kada se bude ocenjivao odnos Brisela prema Beogradu
Danas pre 17 sati
Budući izbori u Srbiji su pojedinačno najznačajniji događaj koji će biti i te kako relevantan kada bude reč o budućim odnosima EU i Srbije, kaže za N1 izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula. On navodi i da je Vučićev predlog – da Zapadni… »
Vesti dana »
Šta Vučić misli o izjavi ministarke da bi etnički očistila Kosovo od Albanaca da je bila na mestu Miloševića?
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Nije ih mnogo stiglo do tri finala Svetskog prvenstva - Mesi u malom i odabranom društvu
RTS pre 2 satajoš 2 povezane
Evo kada se igra finale Svetskog prvenstva: Argentina i Španija boriće se za trofej u vrlo čudnom terminu
Mondo pre 3 satajoš 1 povezana