Povezane vesti
“Čije je ovo drvo?”: Opšta zbrka u novoj ilustrovanoj knjizi Dejana Aleksića
Ozon press 15.07.2026
“Čije je ovo drvo?” je naziv nove knjige Dejana Aleksića, sa ilustracijama Marije Jevtić, koju je objavila Izdavačka kuća Pčelica. – Ah, kako ja volim ovo svoje drvo! To je rekla veverica, ali i sova, i mravi, i gusenica, i svrake i jež. Jedno drvo, a… »
“Čije je ovo drvo?“: Opšta zbrka u novoj ilustrovanoj knjizi Dejana Aleksića
Morava info 15.07.2026
“Čije je ovo drvo?” je naziv nove knjige Dejana Aleksića, sa ilustracijama Marije Jevtić, koju je objavila Izdavačka kuća Pčelica. “Ah, kako ja volim ovo svoje drvo!” To je rekla veverica, ali i sova, i mravi, i gusenica, i svrake i jež. Jedno drvo, a… »
„Čije je ovo drvo?“: Opšta zbrka u novoj ilustrovanoj knjizi Dejana Aleksića
Euronews 15.07.2026
"Čije je ovo drvo?" je naziv nove knjige Dejana Aleksića, sa ilustracijama Marije Jevtić, koju je objavila Izdavačka kuća Pčelica. “Ah, kako ja volim ovo svoje drvo!” To je rekla veverica, ali i sova, i mravi, i gusenica, i svrake i jež. Jedno drvo, a… »
Vesti dana »
U skupštini danas dan za glasanje: Pred poslanicima 59 tačaka dnevnog reda, usvojen predlog rebalansa budžeta
Blic pre 28 minutajoš 29 povezanih
Vetar će opet duvati tamo gde najmanje treba: Oglasio se RHMZ, objavio putanju kiše i pljuskova, blagi predah od vrućina i kada opet temperatura skače preko 35
Blic pre 27 minutajoš 39 povezanih
Đoković nakon poraza u prvom kolu US opena: Prezirao sam svaki trenutak koji sam proveo na terenu
Radio 021 pre 33 minutajoš 120 povezanih