Povezane vesti
"Snaga vazduha ga je čupala" Žena o paklu na letu Rajanera: Menjao je boje, polivali smo ga, bio je napolju...
Telegraf pre 24 sata
Supruga državljanina Srbije koji je povređen 10. jula nakon što je pukao prozor aviona na letu "Rajanera" iz Soluna za Memingen rekla je za grčki javni servis ERT da se on i dalje nalazi u bolnici i da lekari prate njegovo stanje. Istakla je da se zbog… »
'Mislila sam da ga gubim': Supruga čoveka umalo isisanog iz aviona Rajanera
Radio 021 pre 8 sati
Let supružnika iz Srbije prekinuo je dramatičan incident, kada je prozor u kabini aviona kompanije Rajaner 'popustio', a putnik je delimično isisan iz letelice. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Let supružnika iz Srbije prekinuo je dramatičan… »
'Mislila sam da ga gubim': Supruga čoveka umalo isisanog iz aviona Rajanera
BBC News pre 8 sati
Let supružnika iz Srbije prekinuo je dramatičan incident, kada je prozor u kabini aviona kompanije Rajaner 'popustio', a putnik je delimično isisan iz letelice. Let supružnika iz Srbije prekinuo je dramatičan incident, kada je prozor u kabini aviona… »
Supruga koja je spasila muža u avionu Rajanera: Strašne slike 'ne izlaze iz glave'
BBC News pre 8 sati
Prozor pored kojeg je sedeo Ljubiša Karović je pukao i snažna dekompresija povukla ga je ka otvoru na avionu. Bračni par iz Vrnjačke Banje u centralnoj Srbiji samo je želeo da stigne na rođendansku proslavu u Nemačkoj. Međutim, četrdesetak minuta pošto… »
‘Mislila sam da ga gubim’: Supruga čoveka umalo isisanog iz aviona Rajanera
Južne vesti pre 8 sati
Let supružnika iz Srbije prekinuo je dramatičan incident, kada je prozor u kabini aviona kompanije Rajaner ‘popustio’. Ljubiša Karović, koji je sedeo do prozora, delimično je isisan iz aviona. Leteli su iz Soluna ka Nemačkoj. „Čula se neka detonacija… »
‘Mislila sam da ga gubim’: Supruga čoveka umalo isisanog iz aviona Rajanera
Danas pre 8 sati
Let supružnika iz Srbije prekinuo je dramatičan incident, kada je prozor u kabini aviona kompanije Rajaner ‘popustio’. Ljubiša Karović, koji je sedeo do prozora, delimično je isisan iz aviona. Leteli su iz Soluna ka Nemačkoj. „Čula se neka detonacija… »
Snaga vazduha ga je čupala iz aviona, 3 minuta je visio kroz razbijen prozor! Supruga Ljubiše otkriva: "Muž mi je i dalje u…
Blic pre 12 sati
Supruga i još dvoje putnika uspeli su da ga povuku nazad u avion nakon dva-tri minuta borbe sa snažnim vazduhom Trenutno se nalazi u bolnici u Solunu gde lekari prate njegovo zdravstveno stanje, uključujući i srčane probleme Supruga državljanina Srbije… »
Vesti dana »
(Foto) Argentina je drugi finalista Mundijala: "Gaučosi" zaustavili Englesku i zakazali duel sa Španijom
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 27 povezanih
Arsenijevićev slučaj ukazuje na institucionalnu toleranciju politički motivisanog nasilja, kaže advokat
Mašina pre 12 satijoš 16 povezanih