Povezane vesti
"Posetio sam 14 grčkih ostrva, samo na ovo se uvek vraćam - i potpuna je suprotnost Mikonosu"
Nova pre 22 dana
Britanski turistički konsultant Dankan Grinfild-Turk ima 30 godina iskustva u putovanjima. U razgovoru za Metro otkrio je koje mu je grčko ostrvo omiljeno i zašto mu se stalno vraća. „Tokom poslednjih 20 godina posetio sam mnogo grčkih ostrva - verovatno… »
Posetio je 14 grčkih ostrva, ali se na samo jedno uvek vraća: Zaboravite na Mikonos i Santorini
N1 Info pre 22 dana
Britanski turistički konsultant Dankan Grinfild-Turk ima 30 godina iskustva u putovanjima. U razgovoru za Metro otkrio je koje mu je grčko ostrvo omiljeno i zašto mu se stalno vraća. „Tokom poslednjih 20 godina posetio sam mnogo grčkih ostrva - verovatno… »
Vesti dana »
Nemamo struje ni signal za telefon, dim je svuda: Meštani sela kod Ušća u strahu od vatrene stihije - ovo su slike sa lica mesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 24 satajoš 47 povezanih
Operativni tim: U većem delu Srbije bez restrikcija vode, naredne sedmice novi porast temperature
Insajder pre 1 satjoš 57 povezanih
Zelenski prvi put u Srbiji otkako je predsednik Ukrajine i početka ruske invazije
BBC News pre 2 satajoš 22 povezane
Vatrogasci i posada helikoptera dočekani u Beogradu nakon gašenja požara u Španiji
Beta pre 5 satijoš 28 povezanih
Požar u Deliblatskoj peščari ne jenjava: Vatra zahvatila 700 hektara, više od 100 vatrogasaca na terenu (video)
Euronews pre 24 satajoš 19 povezanih