Povezane vesti
"Ostala sam bez 200.000 evra" Pevačica se našla na meti lopova, opljačkali joj dom: "Upropastili su mi život"
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana nedavno je otvorila dušu i progovorila o stravičnoj pljački svog porodičnog doma, nakon koje je ostala bez dragocenosti u vrednosti od neverovatnih 200.000 evra. Cakana je ubeđena da je ova velika krađa bila pažljivo… »
"Tipovali su me i odneli 200.000 evra": Lopovi koji su pevačici obili kuću stavili kese na noge, dolazila policija
Mondo pre 1 dan
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana nedavno je otvorila dušu i progovorila o stravičnoj pljački svog porodičnog doma, nakon koje je ostala bez dragocenosti u vrednosti od neverovatnih 200.000. Cakana je ubeđena da je ova velika krađa bila pažljivo… »
"Tipovali su me, ostala sam bez: 200.000" Folkerka bila žrtva ogromne krađe, opustošili joj porodični dom: "Upropastili su mi…
Blic pre 1 dan
Dragica Radosavljević Cakana doživela je veliku pljačku svog doma, tokom koje je izgubila dragocenosti vredne 200.000. Veruje da je krađa bila pažljivo isplanirana i izvedena od strane organizovane grupe, jer su lopovi bili maskirani i nisu ostavili… »
"Obili su vrata, upali maskirani i sa kesama na nogama" Naša folkerka tipovana, ostala bez dijamanata i brilijante u vrednsti…
Kurir pre 1 dan
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana nedavno je otvorila dušu i progovorila o stravičnoj pljački svog porodičnog doma, nakon koje je ostala bez dragocenosti u vrednosti od neverovatnih 200.000. Cakana je ubeđena da je ova velika krađa bila pažljivo… »
Vesti dana »
Reakcije na izjavu Snežane Paunović: Smena, osude i krivična prijava
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 80 povezanih
Mesi, Maradona i čuveni engleski moral: Ko o čemu, Englez o poštenju, pa nemojte makar mi da padamo na to
Mondo pre 4 satijoš 162 povezane