Povezane vesti
"Ostala sam bez 200.000 evra" Pevačica se našla na meti lopova, opljačkali joj dom: "Upropastili su mi život"
Telegraf 15.07.2026
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana nedavno je otvorila dušu i progovorila o stravičnoj pljački svog porodičnog doma, nakon koje je ostala bez dragocenosti u vrednosti od neverovatnih 200.000 evra. Cakana je ubeđena da je ova velika krađa bila pažljivo… »
"Tipovali su me i odneli 200.000 evra": Lopovi koji su pevačici obili kuću stavili kese na noge, dolazila policija
Mondo 15.07.2026
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana nedavno je otvorila dušu i progovorila o stravičnoj pljački svog porodičnog doma, nakon koje je ostala bez dragocenosti u vrednosti od neverovatnih 200.000. Cakana je ubeđena da je ova velika krađa bila pažljivo… »
"Tipovali su me, ostala sam bez: 200.000" Folkerka bila žrtva ogromne krađe, opustošili joj porodični dom: "Upropastili su mi…
Blic 15.07.2026
Dragica Radosavljević Cakana doživela je veliku pljačku svog doma, tokom koje je izgubila dragocenosti vredne 200.000. Veruje da je krađa bila pažljivo isplanirana i izvedena od strane organizovane grupe, jer su lopovi bili maskirani i nisu ostavili… »
"Obili su vrata, upali maskirani i sa kesama na nogama" Naša folkerka tipovana, ostala bez dijamanata i brilijante u vrednsti…
Kurir 15.07.2026
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana nedavno je otvorila dušu i progovorila o stravičnoj pljački svog porodičnog doma, nakon koje je ostala bez dragocenosti u vrednosti od neverovatnih 200.000. Cakana je ubeđena da je ova velika krađa bila pažljivo… »
Vesti dana »
Kidnapovali petoricu stranaca, pretili im smrću i tražili basnoslovan otkup: Saslušani otmičari iz Beograda
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane
NBS: Međugodišnji realni rast BDP 3,8 odsto, bolje od fleš procene od 3,6 odsto
RTV pre 1 satjoš 43 povezane
Ratko Mladić: Političari u Republici Srpskoj pod istragom zbog 'negiranja genocida'
BBC News pre 15 minutajoš 26 povezanih
Prvi dan škole, nova pravila za vozače: Ovih 7 grešaka ne smete da napravite kod škole
Dnevnik pre 1 satjoš 41 povezana
Prevoznici: Blokada granica od 14. septembra ako EU ne reši pitanje boravka vozača kamiona u Šengenu
Insajder pre 2 satajoš 37 povezanih