Povezane vesti
Bajden u novim memoarima piše o Beloj kući i povlačenju iz predsedničke trke
NIN 15.07.2026
Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden objaviće 17. novembra memoare pod nazivom "Obećaj mi, Ameriko" ("Promise Me, America"), u kojima će pisati o svom predsedničkom mandatu, ekonomiji, spoljnopolitičkim izazovima i odluci da odustane… »
Bajden na jesen objavljuje memoare "Obećaj mi, Ameriko"
Euronews 15.07.2026
Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden objaviće 17. novembra memoare pod nazivom "Obećaj mi, Ameriko" ("Promise Me, America"), u kojima će pisati o svom predsedničkom mandatu, ekonomiji, spoljnopolitičkim izazovima i odluci da odustane… »
Bajden na jesen objavljuje memoare „Obećaj mi, Ameriko”
Politika 15.07.2026
Knjiga o ekonomiji, spoljnopolitičkim izazovima i odlukama koje je donosio kao prvi čovek Amerike. NjUJORK- Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden objaviće 17. novembra memoare pod nazivom „Obećaj mi, Ameriko” („Promise Me, America”), u… »
Bajden odlučio da progovori: Stižu memoari koji će podići ogromnu prašinu u Americi (foto/video)
Večernje novosti 15.07.2026
BIVŠI predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden objaviće 17. novembra memoare pod nazivom "Obećaj mi, Ameriko", u kojima će pisati o svom predsedničkom mandatu, ekonomiji, spoljnopolitičkim izazovima i odluci da odustane od kandidature za drugi… »
Vesti dana »
Borba sa požarima kod Sjenice i na Stolovima, opasnost od vetra u Peščari
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Oko 3.000 ljudi se vodi kao nestalo nakon poplava u Nepalu
Radio sto plus pre 44 minutajoš 23 povezane
Ima mrtvih u stravičnoj nesreći kod Negotina! BMW pokosio srnu, vozač izgubio kontrolu i zakucao se u drvo, u organizmu mu pronađena psihoaktivna supstanca
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih
Putevi Srbije: Očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja zbog završetka letnje sezone
Beta pre 44 minutajoš 14 povezanih
Tri osobe poginule, devet povređeno u napadima ukrajinskih snaga na Belgorodsku oblast
Politika pre 54 minutajoš 13 povezanih