Povezane vesti

Bajden u novim memoarima piše o Beloj kući i povlačenju iz predsedničke trke

Bajden u novim memoarima piše o Beloj kući i povlačenju iz predsedničke trke

NIN pre 12 sati
Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden objaviće 17. novembra memoare pod nazivom "Obećaj mi, Ameriko" ("Promise Me, America"), u kojima će pisati o svom predsedničkom mandatu, ekonomiji, spoljnopolitičkim izazovima i odluci da odustane… »
Bajden na jesen objavljuje memoare "Obećaj mi, Ameriko"

Bajden na jesen objavljuje memoare "Obećaj mi, Ameriko"

Euronews pre 16 sati
Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden objaviće 17. novembra memoare pod nazivom "Obećaj mi, Ameriko" ("Promise Me, America"), u kojima će pisati o svom predsedničkom mandatu, ekonomiji, spoljnopolitičkim izazovima i odluci da odustane… »
Bajden na jesen objavljuje memoare „Obećaj mi, Ameriko”

Bajden na jesen objavljuje memoare „Obećaj mi, Ameriko”

Politika pre 17 sati
Knjiga o ekonomiji, spoljnopolitičkim izazovima i odlukama koje je donosio kao prvi čovek Amerike. NjUJORK- Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden objaviće 17. novembra memoare pod nazivom „Obećaj mi, Ameriko” („Promise Me, America”), u… »
Bajden odlučio da progovori: Stižu memoari koji će podići ogromnu prašinu u Americi (foto/video)

Bajden odlučio da progovori: Stižu memoari koji će podići ogromnu prašinu u Americi (foto/video)

Večernje novosti pre 17 sati
BIVŠI predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden objaviće 17. novembra memoare pod nazivom "Obećaj mi, Ameriko", u kojima će pisati o svom predsedničkom mandatu, ekonomiji, spoljnopolitičkim izazovima i odluci da odustane od kandidature za drugi… »

Vesti dana »