Povezane vesti

Prijavio Vučića portalu "Ko si bre ti": Gavrilović ukazuje na kršenje Ustava i zakona

Prijavio Vučića portalu "Ko si bre ti": Gavrilović ukazuje na kršenje Ustava i zakona

Radio 021 pre 19 sati
Izvršni direktor Biroa za društvena istraživanja Zoran Gavrilović prijavio je na portalu "Ko si bre ti?" njegovog inicijatora, predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u kategoriji "bahato ponašanje javnih funkcionra". Dodaj 021.rs kao glavni izvor na… »
Zašto je direktor BIRODI-ja prijavio Aleksandra Vučića portalu „Ko si bre ti?“

Zašto je direktor BIRODI-ja prijavio Aleksandra Vučića portalu „Ko si bre ti?“

Danas pre 23 sata
Izvršni direktor Biroa za društvena istražovanja (BIRODI) Zoran Gavrilović prijavio je na portalu „Ko si bre ti?“ njegovog inicijatora, predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u kategoriji „bahato ponašanje javnih funkcionera“. Gavrilović je u prijavi… »
Izvršni direktor BIRODI Zoran Gavrilović prijavio Vučića portalu "Ko si bre ti"

Izvršni direktor BIRODI Zoran Gavrilović prijavio Vučića portalu "Ko si bre ti"

N1 Info pre 24 sata
Izvršni direktor Biroa za društvena istražovanja (BIRODI) Zoran Gavrilović prijavio je na portalu „Ko si bre ti?“ njegovog inicijatora, predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u kategoriji „bahato ponašanje javnih funkcionera“. Gavrilović je u prijavi… »
Direktor BIRODI-ja prijavio Aleksandra Vučića portalu „Ko si bre ti?“

Direktor BIRODI-ja prijavio Aleksandra Vučića portalu „Ko si bre ti?“

Nova pre 23 sata

Vesti dana »