Povezane vesti

"Šta si ti radila?" Dara prvi put o reakciji sina nakon objavljivanja intimne poruke: "Bilo mi je jako krivo"

"Šta si ti radila?" Dara prvi put o reakciji sina nakon objavljivanja intimne poruke: "Bilo mi je jako krivo"

Telegraf pre 13 sati
Dara Bubamara našla se u centru skandala kada je u javnost isplivala njena audio poruka u kojoj prepričava noć sa 20 godina mlađim muškarcem. Pevačica je sada otkrila kakva je bila reakcija njenog sina. Ona je priznala da joj je laknulo nakon što ju je… »
"Šta si ti radila?" Dara Bubamara prvi put otkrila kako je njen sin reagovao na skandal sa intimnom porukom: "Ne ponosim se"

"Šta si ti radila?" Dara Bubamara prvi put otkrila kako je njen sin reagovao na skandal sa intimnom porukom: "Ne ponosim se"

Blic pre 14 sati
Dara Bubamara je dospela u centar pažnje zbog otkrivene poruke o noći sa dosta mlađim muškarcem. Podrška sina Koste bila je presudna da prebrodi težak period i prestane da osuđuje sebe. Dara Bubamara našla se u centru pažnje nakon što se u javnosti… »
"Šta si ti radila što drugi nisu?": Darina intimna poruka zapalila mreže, a onda je njen sin rešio da reaguje

"Šta si ti radila što drugi nisu?": Darina intimna poruka zapalila mreže, a onda je njen sin rešio da reaguje

Mondo pre 16 sati
Pevačica Dara Bubamara našla se u centru pažnje nakon što se pojavio snimak na kojem detaljno prepričava noć provedenu sa muškarcem koji je od nje mlađi 20 godina. "Ja sam žena koja je rođena kao veliki borac i ne dam na sebe. A na poslu sam okružena… »

Vesti dana »