Povezane vesti
Kakve reči jednog od najdominantnijih sportista današnjice! Seti se Đokovića kada god čuje zvižduke, evo zbog čega mu je…
Kurir pre 4 sati
Jedan od najvećih biciklista današnjice, Tadej Pogačar, pokazao je da ga loši komentari i neprijatne scene ne mogu izbaciti iz koloseka, usput otkrivši čiji mu primer najviše pomaže kada je teško. Iako je odneo pobedu na etapi Tur de Fransa do Le… »
Pogačar: Kada mi zvižde na stazi, setim se Đokovića
Politika pre 13 sati
Tadej Pogačar ostvario je treću etapnu pobedu na ovogodišnjem Tur de Fransu. Posle još jedne etapne pobede na Tur de Fransu, Tadej Pogačar, slovenački biciklista, otkrio je da se sa teškim trencima tokom trke poput zvižduka nosi tako što se seti Novaka… »
Pogačar: Kada mi zvižde setim se Đokovića
Sputnik pre 14 sati
Posle još jedne etapne pobede na Tur de Fransu, Tadej Pogačar, slovenački biciklista, otkrio je da se sa teškim trencima tokom trke poput zvižduka nosi tako što se seti Novaka Đokovića, najboljeg tenisera svih vremena. Tadej Pogačar još jednom je… »
"Kad god mi zvižde, ja se setim Đokovića": Oglasio se jedan od najdominantnijih sportista današnjice
Telegraf pre 13 sati
Tadej Pogačar, čovek koji godinama dominira svetskim biciklizmom, pokazao je da nije imun na kritike i neprijatne situacije, ali je istovremeno otkrio i ko mu je najveća inspiracija u teškim momentima. Tokom etape na Tur de Fransu do Le Liorana, Slovenac… »
Pogačar: Đoković me inspiriše kada mi zvižde
Sport klub pre 18 sati
Tadej Pogačar, fenomenalni slovenački biciklista i šampion četiri Tur d Fransa, otkrio je u emisiji „RMC sports“, koliko se divi Novaku Đokoviću. Povod je bilo nedavno zviždanje francuske publike kada je osvojio etapu na dan Bastilje. – Tokom trka uvek… »
Vesti dana »
Šta Vučić misli o izjavi ministarke da bi etnički očistila Kosovo od Albanaca da je bila na mestu Miloševića?
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
A, za kraj “ćuška”: Belingem udario po glavi fudbalera Argentine (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Svetsko fudbalsko prvenstvo 2026: Termin finala Argentina – Španija i rezultati svih utakmica
Danas pre 4 satijoš 1 povezana