Povezane vesti
Milanče rasprodao "Taš" za samo 25 minuta, a sad priznao da je malo falilo da otkaže spektakl! Šok priznanje: Svi su me…
Kurir pre 15 sati
Legendarni pevač narodne muzike, Milanče Radosavljević (82), ispisao je istoriju kada je za neverovatnih 25 minuta rasprodao svoj treći koncert na beogradskom Tašmajdanu. Ipak, put do krune karijere dugog 65 godina nije bio nimalo lak, a pevač je sada… »
"Sin mi je rekao da se ne brukam": Milanče Radosavljević rasprodao Taš za 25 minuta, a zamalo otkazao koncert
Mondo pre 14 sati
Legendarni pevač narodne muzike, Milanče Radosavljević (82), ispisao je istoriju kada je za neverovatnih 25 minuta rasprodao svoj treći koncert na beogradskom Tašmajdanu. Ipak, put do krune karijere dugog 65 godina nije bio nimalo lak, a pevač je sada… »
'Sin mi je rekao - nemoj da se brukaš pod stare dane' Milanče Radosavljević o odbačenom hitu i braku dugom 58 godina: 'Mi…
Blic pre 16 sati
Bez obzira na veliku slavu, ostao je skroman i jednostavan, vozi bicikl i sam ide u prodavnicu. Već 58 godina živi sa suprugom uz njenu čvrstu ruku, kroz sve izazove i radosti muzičkog života. Legendarni pevač narodne muzike, Milanče Radosavljević (82)… »
Za 25 minuta: Milanče Radosavljević uradio nešto što nikome u istoriji nije pošlo za rukom (foto)
Večernje novosti pre 21 sat
NAJVEĆI živi pevač srpske muzike, Milanče Radosavljević, u svojoj 82. godini uradio je nešto što se gotovo ne pamti u istoriji muzike. FOTO: Novosti Za samo 25 minuta uspeo je da proda kompletan kontingent karata za svoj treći koncert na stadionu… »
Milanče oborio rekord: Rasprodao i treći koncert na Tašmajdanu, karte planule za 25 minuta
Mondo pre 22 sata
Pevač Milanče Radosavljević postao je rekorder domaće muzičke scene jer je za samo 25 minuta uspeo da proda kompletan kontingent karata za svoj treći koncert na stadionu Tašmajdan. Ljudi su čekali u redovima za kupovinu karata, a sajt za prodaju ulaznica… »
Oboreni svi rekordi! Milanče Radosavljević uradio nešto što nikome u istoriji nije pošlo za rukom – Tašmajdan rasprodat za…
Kurir pre 23 sata
Omiljeni pevač Srbije i najveći živi pevač srpske muzike, Milanče Radosavljević, u svojoj 82. godini uradio je nešto što se gotovo ne pamti u istoriji muzike. Za samo 25 minuta uspeo je da proda kompletan kontingent karata za svoj treći koncert na… »
Vesti dana »
Hitna upozorenja RHMZ: Nevreme zahvata delove Beograda i centralne Srbije
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 40 povezanih
Dečak (15) pretučen kod Medicinske škole u Novom Sadu, napala ga grupa mladića sa palicama
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 36 povezanih
Ko će biti najbolji strelac Mundijala: U vrhu Mbape i Mesi, prati ih engleski tandem
BBC News pre 19 minutajoš 121 povezana
Opozicija podnosi Macutu zahtev za smenu Paunović: Koliko je poslanika potpisalo?
Danas pre 34 minutajoš 25 povezanih