Povezane vesti

"Da li će doći sutra, to ne znam" Pevačica godinu i po dana vodi bitku za zdravlje: Nadam se da ću da pobedim, bitno je…

"Da li će doći sutra, to ne znam" Pevačica godinu i po dana vodi bitku za zdravlje: Nadam se da ću da pobedim, bitno je…

Kurir pre 22 sata
Pevačica Milica Dugalić podelila je fotografiju sa onkologije na kojoj je pozirala nasmejana bez kose koja joj je opala tokom terapija, a sada se oglasila i istakla da je veoma pozitivna i da je nada ne napušta ni u jednom trenutku. - Odlično, kad kažem… »
"Čeka me operacija" oglasila se Milica Dugalić u jeku teške borbe sa karcinomom: "Ne mogu na onaj svet dok..."

"Čeka me operacija" oglasila se Milica Dugalić u jeku teške borbe sa karcinomom: "Ne mogu na onaj svet dok..."

Telegraf pre 22 sata
Pevačica Milica Dugalić pre nekoliko dana otkrila je da se bori sa karcinomom dojke i ohrabrila je sve žene da se ne predaju i da vode računa o sebi. Bivša rijaliti učesnica istakla je da je veoma pozitivna i da je nada ne napušta ni u jednom trenutku. -… »
Milica Dugalić se godinu i po dana bori sa rakom, čeka je operacija: "Nadam se da ću da pobedim bolest", evo kako sve podnosi…

Milica Dugalić se godinu i po dana bori sa rakom, čeka je operacija: "Nadam se da ću da pobedim bolest", evo kako sve podnosi…

Blic pre 22 sata
Na društvenim mrežama je podelila fotografiju sa onkologije, ističući da joj fizičke promene poput gubitka kose nisu važne. Naglašava da je najvažnija borba u glavi, a fizički simptomi su prolazni i ne utiču na njen duh. Pevačica i nekadašnja rijaliti… »

Vesti dana »