Povezane vesti
Starmer: Ostavio sam Britaniju u boljem stanju nego što sam je zatekao
NIN 15.07.2026
Odlazeći britanski premijer Kir Starmer izjavio je danas da odlazi sa funkcije premijera ostavljajući Britaniju u boljem stanju nego kada je preuzeo dužnost. Tokom poslednjeg odgovaranja na pitanja poslanika u britanskom parlamentu, odlazeći lider… »
„Kraj političkog putovanja“: Starmer kaže da ostavlja Britaniju u boljem stanju nego što je zatekao
Danas 15.07.2026
Odlazeći premijer Velike Britanije Kir Starmer danas je izjavio da je Britaniju ostavio u boljem stanju nego što je zatekao. Starmer, koji sledeće nedelje odlazi sa premijerske funkcije, govorio je u parlamentu i branio učinak svoje vlade. „Svaki… »
Politika 15.07.2026
Svaki premijer zna, kada preuzme baklju, da će doći dan kada mora da je preda dalje. Taj dan je došao za mene. Ovo je kraj mog političkog puta, istakao je Kir Starmer. LONDON - Odlazeći britanski premijer Kir Starmer izjavio je danas da odlazi sa… »
Starmer: "Ovo je kraj mog političkog puta, ostavio sam Britaniju u boljem stanju nego što sam je zatekao"
Telegraf 15.07.2026
Britanija se priprema za promenu na čelu vlade dok Kir Starmer, odlazeći premijer, napušta svoju funkciju nakon što je, prema njegovim rečima, stabilizovao ekonomiju i unapredio međunarodni ugled zemlje. Starmer je tokom poslednjeg obraćanja u parlamentu… »
"Ovo je kraj mog političkog puta" Starmer: Ostavio sam Britaniju u boljem stanju nego što sam je zatekao
Večernje novosti 15.07.2026
ODLAZEĆI britanski premijer Kir Starmer izjavio je danas da odlazi sa funkcije premijera ostavljajući Britaniju u boljem stanju nego kada je preuzeo dužnost. Foto: Tanjug/AP/Alastair Grant Tokom poslednjeg odgovaranja na pitanja poslanika u britanskom… »
N1 Info 15.07.2026
Odlazeći premijer Velike Britanije Kir Starmer je izjavio da je Britaniju ostavio u boljem stanju nego što je zatekao. Starmer, koji sledeće nedelje odlazi sa premijerske funkcije, govorio je u parlamentu i branio učinak svoje vlade. "Svaki premijer zna… »
Vesti dana »
Od sutra saobraćaj na novoj deonici Dunavskog koridora, poslednjih šest kilometara do kraja oktobra
Serbian News Media pre 2 satajoš 33 povezane
Nepal: Broj stradalih veći od 700, hiljade nestalih, potraga za zatrpanim radnicima
Južne vesti pre 54 minutajoš 26 povezanih
Pucnjava na žurci u Švajcarskoj – jedna osoba poginula, petoro povređenih
RTS pre 3 satajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 31. avgust: Sutra sunčano sa temperaturom do 37 stepeni
Radio sto plus pre 1 satjoš 27 povezanih