Povezane vesti

Starmer: Ostavio sam Britaniju u boljem stanju nego što sam je zatekao

NIN pre 2 dana
Odlazeći britanski premijer Kir Starmer izjavio je danas da odlazi sa funkcije premijera ostavljajući Britaniju u boljem stanju nego kada je preuzeo dužnost. Tokom poslednjeg odgovaranja na pitanja poslanika u britanskom parlamentu, odlazeći lider… »
„Kraj političkog putovanja“: Starmer kaže da ostavlja Britaniju u boljem stanju nego što je zatekao

„Kraj političkog putovanja“: Starmer kaže da ostavlja Britaniju u boljem stanju nego što je zatekao

Danas pre 2 dana
Odlazeći premijer Velike Britanije Kir Starmer danas je izjavio da je Britaniju ostavio u boljem stanju nego što je zatekao. Starmer, koji sledeće nedelje odlazi sa premijerske funkcije, govorio je u parlamentu i branio učinak svoje vlade. „Svaki… »

Politika pre 2 dana
Svaki premijer zna, kada preuzme baklju, da će doći dan kada mora da je preda dalje. Taj dan je došao za mene. Ovo je kraj mog političkog puta, istakao je Kir Starmer. LONDON - Odlazeći britanski premijer Kir Starmer izjavio je danas da odlazi sa… »
"Ovo je kraj mog političkog puta" Starmer: Ostavio sam Britaniju u boljem stanju nego što sam je zatekao

"Ovo je kraj mog političkog puta" Starmer: Ostavio sam Britaniju u boljem stanju nego što sam je zatekao

Večernje novosti pre 2 dana
ODLAZEĆI britanski premijer Kir Starmer izjavio je danas da odlazi sa funkcije premijera ostavljajući Britaniju u boljem stanju nego kada je preuzeo dužnost. Foto: Tanjug/AP/Alastair Grant Tokom poslednjeg odgovaranja na pitanja poslanika u britanskom… »
Starmer: "Ovo je kraj mog političkog puta, ostavio sam Britaniju u boljem stanju nego što sam je zatekao"

Starmer: "Ovo je kraj mog političkog puta, ostavio sam Britaniju u boljem stanju nego što sam je zatekao"

Telegraf pre 2 dana
Britanija se priprema za promenu na čelu vlade dok Kir Starmer, odlazeći premijer, napušta svoju funkciju nakon što je, prema njegovim rečima, stabilizovao ekonomiju i unapredio međunarodni ugled zemlje. Starmer je tokom poslednjeg obraćanja u parlamentu… »

N1 Info pre 2 dana
Odlazeći premijer Velike Britanije Kir Starmer je izjavio da je Britaniju ostavio u boljem stanju nego što je zatekao. Starmer, koji sledeće nedelje odlazi sa premijerske funkcije, govorio je u parlamentu i branio učinak svoje vlade. "Svaki premijer zna… »

Vesti dana »