Povezane vesti

PROSULA SE SKROZ! Stanija otkrila sve afere!

PROSULA SE SKROZ! Stanija otkrila sve afere!

Svet & Skandal pre 6 sati
U rijalitiju „Elita” došlo je do neviđenog verbalnog okršaja tokom gledanja uspomena Lepog Miće. Brutalan sukob eskalirao je između njega i starlete Stanije Dobrojević, koja je u naletu besa pokušala da ga ponizi nazvavši ga „Slepim Mićom Ahmićem” zbog… »
Stanija progovorila o odnosu sa Kristijanom! Otkrila šta se zaista desilo među njima: "Nikad me nije štitio!"

Stanija progovorila o odnosu sa Kristijanom! Otkrila šta se zaista desilo među njima: "Nikad me nije štitio!"

Telegraf pre 9 sati
Tokom emisije u kojoj su zadrugari gledali uspomene Lepog Miće, u "Eliti" je došlo do žestokog verbalnog sukoba između njega i Stanije Dobrojević. U želji da ga ponizi pred svim učesnicima, Stanija ga je u žaru rasprave nazvala "Slepim Mićom Ahmićem"… »
Stanija konačno priznala da je bila intimna sa Kristijanom: Otkrila šta su tačno radili: "Njegova žena me je pozdravljala"

Stanija konačno priznala da je bila intimna sa Kristijanom: Otkrila šta su tačno radili: "Njegova žena me je pozdravljala"

Blic pre 9 sati
Lepi Mića joj je uzvratio pomenuvši njenu prošlost i navodnu zaštitu od Kristijana Golubovića, dok je Stanija tvrdila da se uvek sama borila. Svađa je eskalirala kada je Stanija priznala poljubac sa Golubovićem, a on tvrdio da je sa njom imao intimne… »
"Brisala sam pod s Lepim Mićom" Stanija se sukobila sa cimerom, priznala da se poljubila s Kristijanom Golubovićem: Bila je…

"Brisala sam pod s Lepim Mićom" Stanija se sukobila sa cimerom, priznala da se poljubila s Kristijanom Golubovićem: Bila je…

Kurir pre 11 sati
U "Eliti" je nastavljeno gledanje uspomena, a na red je došao i Lepi Mića. Nakon što su finalisti Pinkovog rijalitija odgledali njegove kadrove došlo je do žestokog verbalnog duela između njega i Stanije Dobrojević. - Mi smo imali strašne sukobe, brisala… »

Vesti dana »