Povezane vesti
"Preletela sam preko sedišta, glava mi je visila kroz prozor" Potresna ispovest devojčice (14) iz Niša posle nesreće u Crnoj…
Blic pre 11 sati
Nesreća se dogodila kada je vozač, zbog premora, zaspao za volanom i vozilo se zakucalo u stenu u oštim krivinama. U nesreći je poginula dvadesetjednogodišnja Jovana Stanković, a više od 15 putnika iz Srbije je zadobilo povrede različite težine. "Bila… »
"Glava mi je visila, a telo je ostalo u autobusu": Ispovest devojčice (14) koja je preživela nesreću u Crnoj Gori
Mondo pre 10 sati
U Nišu je danas Dan žalosti zbog smrti devojke J.S. (21) koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori koja se dogodila u nedelju 12. jula oko 13 časova kada je mini-bus sa 17 državljana Srbije udario u kamenu kosinu kraj puta i prevrnuo… »
"Glava mi je visila kroz prozor": Potresna ispovest devojčice iz Niša koja je preživela udes u Crnoj Gori
Telegraf pre 10 sati
"Bila sam u Stolivu sa Danilovim roditeljima i njegovim sestrama, jer mi je jedna od njih najbolja drugarica. Bili smo u kampu "Lola" sa niškim izviđačima i do trenutka nesreće bilo je to moje najlepše letovanje. U nedelju smo imali organizovan izlet na… »
"Telo mi je ostalo u autobusu, a glava mi je visila kroz prozor" Ispovest devojčice (14) posle stravične saobraćajke u Crnoj…
Kurir pre 11 sati
Bila sam u Stolivu sa njegovim roditeljima i sestrama, jer mi je jedna od njih najbolja drugarica. Bili smo u kampu "Lola" sa niškim izviđačima i do trenutka nesreće bilo je to moje najlepše letovanje. U nedelju smo imali organizovan izlet na Ostrog. U… »
Vesti dana »
Promenljivo oblačno, posle podne moguća kiša – temperature do 35 stepeni
RTS pre 2 satajoš 9 povezanih
Argentinci na terenu slavili uz baner: Folklandska ostrva su naša
Sport klub pre 56 minutajoš 8 povezanih
"SAD ne želim da pregovaram, udaramo još jače!" Tramp besni: Eksplozije širom Irana, odmazda raketnim napadima na američke baze
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
Bruner: EU i vozači sa Zapadnog Balkana da se dogovore o vizama, ETIAS nema rok kada će da počne
RTV pre 1 satjoš 2 povezane
Danas potpisivanje Memoranduma sa Rumunijom za Đerdap 3: Projekat vredan milijarde evra ulazi u novu fazu
Blic pre 31 minutajoš 3 povezane