Povezane vesti

Makarska ograničila prodaju alkohola noću, odluka podelila građane i turiste

Makarska ograničila prodaju alkohola noću, odluka podelila građane i turiste

NIN pre 4 sati
Gradsko veće Makarske je prvi hrvatski grad koji je ograničio prodaju alkoholnih pića u večernjim satima.O dlukom se na celom gradskom području ograničava prodaja alkohola od 21 sat do 6 ujutru narednog dana u trgovinama i drugim prodajnim objektima​… »
"Užas, katastrofa": Kako građani reaguju na zabranu prodaje alkohola?

"Užas, katastrofa": Kako građani reaguju na zabranu prodaje alkohola?

B92 pre 11 sati
Makarska je bila prvi grad u Hrvatskoj koji je preduzeo mere protiv buke, nereda, pijanstva i neprimerenog ponašanja zabranom prodaje alkohola tokom noćnih sati. Zabrana se odnosi na maloprodajne objekte, ali ne i na ugostiteljske objekte, a poštovanje… »
Makarska uvela strogu zabranu alkohola: Turisti besni, građani podeljeni

Makarska uvela strogu zabranu alkohola: Turisti besni, građani podeljeni

Euronews pre 13 sati
Nakon što je Makarska prva uvela zabranu prodaje alkoholnih pića u noćnim satima u svim prodajnim objektima, osim u ugostiteljskim, reakcije trgovaca, građana i turista su različite, neki je smatraju opravdanom, a neki, pak, nepotrebnom i štetnom za… »
"Da sam turista, prva ne bih došla ovde": Zabrana alkohola na hrvatskom primorju izazvala burne reakcije

"Da sam turista, prva ne bih došla ovde": Zabrana alkohola na hrvatskom primorju izazvala burne reakcije

Mondo pre 14 sati
Makarska je prva u Hrvatskoj koja je preduzela mere protiv buke, nereda, pijanstva i neprimerenog ponašanja - zabranom prodaje alkohola noću. Zabrana se odnosi na prodavnice, ne na restorane, a sve će kontrolisati Državni inspektorat. U makarskim… »
"Da sam turista, prva ne bih ovamo dolazila": U srcu Dalmacije nezadovoljni ograničenjem prodaje alkohola

"Da sam turista, prva ne bih ovamo dolazila": U srcu Dalmacije nezadovoljni ograničenjem prodaje alkohola

Telegraf pre 14 sati
Podeljena reagovanja na zabranu. Makarska je postala prvi grad u Hrvatskoj koji je uveo zabranu prodaje alkohola u noćnim satima, u pokušaju suzbijanja buke, nereda i neprimerenog ponašanja. Odluka se odnosi na sve radnje, ali ne i na ugostiteljske… »

Vesti dana »