Povezane vesti

Obezbeđenje napravilo živi zid, drama u Eliti 9 pred finale: Asmin se zaleteo na malog Daču

Obezbeđenje napravilo živi zid, drama u Eliti 9 pred finale: Asmin se zaleteo na malog Daču

Telegraf pre 11 sati
Gostovanje Maje Marinković i Asmina Durdžića u radio-emisiji pretvorilo se u opšti haos kada su na videlo isplivale teške uvrede i optužbe iz prošlosti. Situacija je ubrzo eskalirala iz verbalnog sukoba u umalo fizički obračun, zbog čega je obezbeđenje… »
Haos u Eliti 9 pred finale! Dača dobacio Asminu, on se zaleteo na njega: obezbeđenje napravilo živi zid

Haos u Eliti 9 pred finale! Dača dobacio Asminu, on se zaleteo na njega: obezbeđenje napravilo živi zid

Blic pre 11 sati
Aneli je iznela ozbiljne optužbe na račun Asmina, tvrdeći da je bio nasilan prema njoj tokom trudnoće. Svađa je dodatno eskalirala kada se umešao Dača, upućujući provokaciju Asminu. Gostovanje Maje Marinković i Asmina Durdžića u radio-emisiji pretvorilo… »
Asmin lomi sve pred sobom zbog Maje: Reagovalo obezbeđenje: "Sklonite od mene ovu raspalu"

Asmin lomi sve pred sobom zbog Maje: Reagovalo obezbeđenje: "Sklonite od mene ovu raspalu"

Blic pre 18 sati
Maja je razbijala stakla glavom i pravila haos nakon što je Asmin izjavio da želi raskid. Asmin je vređao Maju, optužio je da koristi vezu radi boljeg plasmana, a obezbeđenje je moralo da interveniše u hotelu. Drama između Asmina Durdžića i Maje… »
Asmin lomi sve pred sobom zbog Maje: Uletelo obezbeđenje da interveniše: "Sklonite od mene ovu raspalu"

Asmin lomi sve pred sobom zbog Maje: Uletelo obezbeđenje da interveniše: "Sklonite od mene ovu raspalu"

Telegraf pre 17 sati
Ni par dana pre superfinale Elite strasti u Beloj kući se ne stišavaju. Iako su mnogi od ukućana i tokom učešća u rijalitiju imali okršaje međusobno, nekima se nakupilo pred sam kraj pa tako ni drama između Asmina Durdžića i Maje Marinković ne jenjava ni… »
Asmin divlja i lomi sve pred sobom: Ne želi da vidi Maju, obezbeđenje se sjatilo: Sklonite od mene budalu raspalu

Asmin divlja i lomi sve pred sobom: Ne želi da vidi Maju, obezbeđenje se sjatilo: Sklonite od mene budalu raspalu

Kurir pre 18 sati
Finale Elite 9 sve je bliže kraju, ali svađe i prepirke između Maje Marinković i Asmina Durdžića izgleda da nemaju kraja. Njihove rasprave dešavaju se svakog dana, pa nakon što je Maja nedavno lomila sve pred sobom, sada je to uradio Asmin. - Hoće da je… »

Vesti dana »