Povezane vesti
Železničar potpisao levog beka: "Idol mi je Mesi, a volim Nuna Mendeša"
B92 pre 11 sati
Železničar je promovisao još jedno letnje pojačanje - dres pančevačkog tima zadužio je Jasin Sbai, 23-godišnji levi bek marokanskog porekla. Jasin, koji ima švajcarske i italijanske papire, potpisao je ugovor do 2029. godine. Poslednji klub u kojem je… »
Poslednja linija železničara je još jača! Levi bek potpisan do 2029. godine!
Kurir pre 13 sati
Jasin, koji ima švajcarske i italijanske papire, potpisao je ugovor do 2029. godine. Poslednji klub u kojem je nastupao je Lugano, igrao je i za Belinconu, Kijaso, Balernu i Paradiso u Švajcarskoj. – Sa fudbalom sam počeo u Belinconi u Švajcarskoj, kada… »
Jasin Sbai novi fudbaler Železničara iz Pančeva
RTV pre 14 sati
PANČEVO - Švajcarski fudbaler Jasin Sbai novi je igrač Železničara, saopštio je danas klub iz Pančeva. Sbai (23) je sa Železničarom potpisao ugovor do 2029. godine. On je prethodne dve godine igrao za Lugano. "Nekad sam bio krilni napadač, ali sam uvideo… »
Novo inostrano pojačanje u Pančevu: Železničar doveo levog beka!
Hot sport pre 14 sati
Ojačavaju defanzivu! Železničar je promovisao još jedno letnje pojačanje – dres pančevačkog tima zadužio je Jasin Sbai, 23-godišnji levi bek marokanskog porekla. Jasin, koji ima švajcarske i italijanske papire, potpisao je ugovor do 2029. godine… »
Defanzivac Sbai novo pojačanje Železničara iz Pančeva
Dnevnik pre 14 sati
Superligaš Železničar je doveo još jedno letnje pojačanje dres pančevačkog tima zadužio je Jasin Sbai (23) levi bek marokanskog porekla. Jasin, koji ima švajcarske i italijanske papire, u proteklom periodu je bio na probi u Železničaru. Sa ekipom je… »
Železničar sve jači pred Evropu: Stigao levi bek u Pančevo, igrao je u Švajcarskoj
Telegraf pre 13 sati
Fudbalski klub Železničar iz Pančeva je nastavio sa jačanjem svog tima za iduću sezonu. Najnovije pojačanje Dizelke je i Jasin Sbai, koji dolazi kao slobodan igrač nako nšto mu je istekao ugovor sa Luganom. Jasin Sbai ima italijanske i švajcarske papire… »
Železničar pred Bragu uradio važan posao! Defanzivac pojačao tim iz Pančeva
Večernje novosti pre 16 sati
Železničar je promovisao još jedno letnje pojačanje – dres pančevačkog tima zadužio je Jasin Sbai, 23-godišnji levi bek marokanskog porekla. FOTO: FK Železničar Pančevo Jasin, koji ima švajcarske i italijanske papire, u proteklom periodu je bio na probi… »
Vesti dana »
Đurić u Vašingtonu na ministarskoj konferenciji o političkom nasilju i terorizmu
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih
Evropska demokratska partija o izjavi Snežane Paunović: vlada Srbije prešla crvenu liniju
Pravo u centar pre 4 satijoš 80 povezanih
Mesi, Maradona i čuveni engleski moral: Ko o čemu, Englez o poštenju, pa nemojte makar mi da padamo na to
Mondo pre 8 satijoš 166 povezanih
U Novom Sadu protest zbog prebijanja 15-godišnjaka u parku škole
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 58 povezanih