Povezane vesti

Stanija Dobrojević prolazi kroz dramu, 4 dana pred finale saznala šok vest: "Izgubila sam..."

Stanija Dobrojević prolazi kroz dramu, 4 dana pred finale saznala šok vest: "Izgubila sam..."

Telegraf pre 9 sati
Starleta Stanija Dobrojević razgovarala je danas sa Drvetrom mudrosti o svim temama koje je trenutno muče. Prvo se dotakla aktuelnih odnosa u Beloj kući, kada je priznala da negativne vibracije najviše oseća od Maje Marinković. - Najviše sam mržnje… »
"Porodica se distancirala od mene, izgubila sam prijatelje": Stanija pred finale ispričala kroz kakav pakao je prošla zbog…

"Porodica se distancirala od mene, izgubila sam prijatelje": Stanija pred finale ispričala kroz kakav pakao je prošla zbog…

Blic pre 14 sati
Komentarisala je odnos Mine i Viktora, izražavajući žaljenje zbog Mine i njene podređenosti u toj vezi. Stanija tvrdi da su svađe između Maje i Asmina normalan deo njihove veze i smatra da je u ovoj priči svako izgubio. Stanija Dobrojević ušla je u Elitu… »
"Porodica se distancirala od mene, izgubila sam prijatelje" Stanija pred finale ogolila dušu

"Porodica se distancirala od mene, izgubila sam prijatelje" Stanija pred finale ogolila dušu

Kurir pre 13 sati
Stanija Dobrojević pred sam kraj Elite 9, ogolila je dušu i progovorila šta je sve proživela zbog sada već bivšeg partnera Asmina Durdžića. Stanija je pred finale oplela po bivšem vereniku, drugarici, ali i Aneli Ahmić. - Najviše sam mržnje osetila od… »
"Osećam odgovornost..." Stanija se pokajala: Šalje poruku devojkama da ne budu starlete: "To više nije..."

"Osećam odgovornost..." Stanija se pokajala: Šalje poruku devojkama da ne budu starlete: "To više nije..."

Telegraf pre 13 sati
Stanija Dobrojević porazgovarala je sa Drvetrom mudrosti o svim temama koje je trenutno muče. Osvrnuvši se na odnos sa Asminom, ukućanima, predstojećim superfinalom, pomenula je i svoju "karijeru" poslavši devojkama vrlo važnu poruku. - Najviše sam… »

Vesti dana »