Povezane vesti
Stanija Dobrojević prolazi kroz dramu, 4 dana pred finale saznala šok vest: "Izgubila sam..."
Telegraf pre 9 sati
Starleta Stanija Dobrojević razgovarala je danas sa Drvetrom mudrosti o svim temama koje je trenutno muče. Prvo se dotakla aktuelnih odnosa u Beloj kući, kada je priznala da negativne vibracije najviše oseća od Maje Marinković. - Najviše sam mržnje… »
"Porodica se distancirala od mene, izgubila sam prijatelje": Stanija pred finale ispričala kroz kakav pakao je prošla zbog…
Blic pre 14 sati
Komentarisala je odnos Mine i Viktora, izražavajući žaljenje zbog Mine i njene podređenosti u toj vezi. Stanija tvrdi da su svađe između Maje i Asmina normalan deo njihove veze i smatra da je u ovoj priči svako izgubio. Stanija Dobrojević ušla je u Elitu… »
"Porodica se distancirala od mene, izgubila sam prijatelje" Stanija pred finale ogolila dušu
Kurir pre 13 sati
Stanija Dobrojević pred sam kraj Elite 9, ogolila je dušu i progovorila šta je sve proživela zbog sada već bivšeg partnera Asmina Durdžića. Stanija je pred finale oplela po bivšem vereniku, drugarici, ali i Aneli Ahmić. - Najviše sam mržnje osetila od… »
"Osećam odgovornost..." Stanija se pokajala: Šalje poruku devojkama da ne budu starlete: "To više nije..."
Telegraf pre 13 sati
Stanija Dobrojević porazgovarala je sa Drvetrom mudrosti o svim temama koje je trenutno muče. Osvrnuvši se na odnos sa Asminom, ukućanima, predstojećim superfinalom, pomenula je i svoju "karijeru" poslavši devojkama vrlo važnu poruku. - Najviše sam… »
Vesti dana »
Izvinjenje samo Vučiću i Vladi: Da li su ministarka i njoj slični nešto naučili iz krvavih 90-ih?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Istorijski uspeh srpskih mladih fizičara: Osvojili srebrnu medalju na takmičenju u Cirihu
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 1 povezana
Indira Radić je ovde pronašla mir: Leto provodi drugačije od svih, detalj otkrio koliko je okrenuta Bogu
Telegraf pre 3 satajoš 1 povezana