Повезане вести

Станија Добројевић пролази кроз драму, 4 дана пред финале сазнала шок вест: "Изгубила сам..."

Станија Добројевић пролази кроз драму, 4 дана пред финале сазнала шок вест: "Изгубила сам..."

Телеграф пре 21 дана
Старлета Станија Добројевић разговарала је данас са Дрветром мудрости о свим темама које је тренутно муче. Прво се дотакла актуелних односа у Белој кући, када је признала да негативне вибрације највише осећа од Маје Маринковић. -… »
"Породица се дистанцирала од мене, изгубила сам пријатеље": Станија пред финале испричала кроз какав пакао је прошла због…

"Породица се дистанцирала од мене, изгубила сам пријатеље": Станија пред финале испричала кроз какав пакао је прошла због…

Блиц пре 22 дана
Коментарисала је однос Мине и Виктора, изражавајући жаљење због Мине и њене подређености у тој вези. Станија тврди да су свађе између Маје и Асмина нормалан део њихове везе и сматра да је у овој причи свако изгубио. Станија… »
"Породица се дистанцирала од мене, изгубила сам пријатеље" Станија пред финале оголила душу

"Породица се дистанцирала од мене, изгубила сам пријатеље" Станија пред финале оголила душу

Курир пре 22 дана
Станија Добројевић пред сам крај Елите 9, оголила је душу и проговорила шта је све проживела због сада већ бившег партнера Асмина Дурџића. Станија је пред финале оплела по бившем веренику, другарици, али и Анели Ахмић. - Највише… »
"Осећам одговорност..." Станија се покајала: Шаље поруку девојкама да не буду старлете: "То више није..."

"Осећам одговорност..." Станија се покајала: Шаље поруку девојкама да не буду старлете: "То више није..."

Телеграф пре 22 дана
Станија Добројевић поразговарала је са Дрветром мудрости о свим темама које је тренутно муче. Осврнувши се на однос са Асмином, укућанима, предстојећим суперфиналом, поменула је и своју "каријеру" пославши девојкама врло важну… »

Вести дана »