Повезане вести
Станија Добројевић пролази кроз драму, 4 дана пред финале сазнала шок вест: "Изгубила сам..."
Телеграф пре 21 дана
Старлета Станија Добројевић разговарала је данас са Дрветром мудрости о свим темама које је тренутно муче. Прво се дотакла актуелних односа у Белој кући, када је признала да негативне вибрације највише осећа од Маје Маринковић. -… »
"Породица се дистанцирала од мене, изгубила сам пријатеље": Станија пред финале испричала кроз какав пакао је прошла због…
Блиц пре 22 дана
Коментарисала је однос Мине и Виктора, изражавајући жаљење због Мине и њене подређености у тој вези. Станија тврди да су свађе између Маје и Асмина нормалан део њихове везе и сматра да је у овој причи свако изгубио. Станија… »
"Породица се дистанцирала од мене, изгубила сам пријатеље" Станија пред финале оголила душу
Курир пре 22 дана
Станија Добројевић пред сам крај Елите 9, оголила је душу и проговорила шта је све проживела због сада већ бившег партнера Асмина Дурџића. Станија је пред финале оплела по бившем веренику, другарици, али и Анели Ахмић. - Највише… »
"Осећам одговорност..." Станија се покајала: Шаље поруку девојкама да не буду старлете: "То више није..."
Телеграф пре 22 дана
Станија Добројевић поразговарала је са Дрветром мудрости о свим темама које је тренутно муче. Осврнувши се на однос са Асмином, укућанима, предстојећим суперфиналом, поменула је и своју "каријеру" пославши девојкама врло важну… »
Вести дана »
Актуелни пожари широм Србије: Најтеже у Делиблатској пешчари и Ибарској клисури
Наслови.аи пре 9 минутајош 48 повезаних
Евродизел скупљи за динар, Влада продужила смањење акциза на гориво
Наслови.аи пре 7 минутајош 29 повезаних
Температуре у 14х: Најтоплије у Кикинди са 38 степени, степен ниже у Сомбору, Зрењанину, Београду...
Н1 Инфо пре 23 минутајош 53 повезане
Рајанер укида све летове из Ниша због проблема са снабдевањем горивом
Наслови.аи пре 9 минутајош 34 повезане
МОЛ група остварила добит од 786 милиона долара и напредује у преговорима о НИС-у
Наслови.аи пре 2 сатајош 26 повезаних