Povezane vesti
(Foto, video) Roj osa izubadao mladića u Beogradu, umro u domu zdravlja! Stručnjaci upozoravaju: Čovek se samo uguši, jedna…
Blic pre 11 sati
Za razliku od pčele koja nakon uboda ugine, osa može da ubode više puta Kada brane gnezdo, ose oslobađaju takozvane feromone za uzbunu, hemijski signal koji poziva ostale u sinhronizovani napad Dva izgubljena života u samo 10 dana, i strah koji se širi… »
"Počela sam da se gušim, mislila sam da umirem!" Ispovest žene koja je jedva preživela ubod stršljena: Ovo su prvi koraci kada…
Blic pre 15 sati
Beograđanin je preminuo nakon napada roja osa, a ovo je drugi smrtni slučaj u Beogradu za desetak dana uzrokovan ubodom insekta Sa toplijim vremenom raste broj slučajeva uboda osa, pčela i stršljena, što je opasno posebno za osobe alergične na njihov… »
"Mislila sam da umirem": Žena opisala agoniju posle uboda stršljena, slično prošla i njena ćerka
Mondo pre 15 sati
Beograđanin N. M. (39) preminuo je u utorak uveče nakon što ga je napao roj osa i izujedao po glavi i vratu. Tragedija je ponovo otvorila pitanje koliko ubodi osa, pčela i stršljena mogu da budu opasni, naročito tokom letnjih meseci kada su ovi insekti… »
Vesti dana »
Izvinjenje samo Vučiću i Vladi: Da li su ministarka i njoj slični nešto naučili iz krvavih 90-ih?
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Pakleni dan pred nama, skoro 40 stepeni širom Srbije: Nakon najtoplijeg dana stiže nagli obrt sa olujnim nevremenom
Mondo pre 55 minutajoš 3 povezane
Istorijski uspeh srpskih mladih fizičara: Osvojili srebrnu medalju na takmičenju u Cirihu
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 1 povezana