Povezane vesti
(Foto, video) Roj osa izubadao mladića u Beogradu, umro u domu zdravlja! Stručnjaci upozoravaju: Čovek se samo uguši, jedna…
Blic pre 21 dana
Za razliku od pčele koja nakon uboda ugine, osa može da ubode više puta Kada brane gnezdo, ose oslobađaju takozvane feromone za uzbunu, hemijski signal koji poziva ostale u sinhronizovani napad Dva izgubljena života u samo 10 dana, i strah koji se širi… »
"Počela sam da se gušim, mislila sam da umirem!" Ispovest žene koja je jedva preživela ubod stršljena: Ovo su prvi koraci kada…
Blic pre 21 dana
Beograđanin je preminuo nakon napada roja osa, a ovo je drugi smrtni slučaj u Beogradu za desetak dana uzrokovan ubodom insekta Sa toplijim vremenom raste broj slučajeva uboda osa, pčela i stršljena, što je opasno posebno za osobe alergične na njihov… »
"Mislila sam da umirem": Žena opisala agoniju posle uboda stršljena, slično prošla i njena ćerka
Mondo pre 21 dana
Beograđanin N. M. (39) preminuo je u utorak uveče nakon što ga je napao roj osa i izujedao po glavi i vratu. Tragedija je ponovo otvorila pitanje koliko ubodi osa, pčela i stršljena mogu da budu opasni, naročito tokom letnjih meseci kada su ovi insekti… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Borba sa vatrom u Deliblatskoj peščari, evakuisana obližnja naselja
BBC News pre 39 minutajoš 30 povezanih
Upozorenje na visoke temperature na području Srbije - u 8 sati najtoplije na Paliću
RTV pre 1 satjoš 29 povezanih
Masakr u školi: Učenik ubio babu i dedu, pa krenuo u krvavi pokolj, najmanje šestoro mrtvih, 15 ranjenih u Bangkoku
Nova pre 34 minutajoš 28 povezanih
Trener Tobola analizirao poraz od Partizana: Nemoguće je imati bilo kakve nade, bili smo im od pomoći...
Telegraf pre 54 minutajoš 18 povezanih