Povezane vesti
Tribine do vrha, stadion za ponos i Srpska kuća: Neverovatni prizori na EXPO gradilištu
Kurir 16.07.2026
Širom gradilišta EXPO 2027 radi se punom parom. Tokom ovog obilaska zatekli smo tribine koje su dostigle vrh stadiona, majstore koji rade na unutrašnjem uređenju hala, ali i novu železničku stanicu koja je već dobila prepoznatljive obrise... Na najvećem… »
B92.net na gradilištu EXPO 2027: Tribine do vrha stadiona, nikla železnička stanica... FOTO/VIDEO
B92 16.07.2026
Na gradilištu EXPO 2027 u toku su radovi na više frontova. Ekipa B92.net je i ovog meseca obišla budući kompleks i zabeležila najnovije pomake. Širom gradilišta EXPO 2027 radi se punom parom. Tokom ovog obilaska zatekli smo tribine koje su dostigle vrh… »
Vesti dana »
Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar–Raška
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 1 povezana
Nova učesnica Elite je bila sa Stanislavom Krofakom, sve priznala Miljani Kulić u Beloj kući: "Izlazila sam sa njim" (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
"Milica me je tužila i tražila mi 250.000" Terza otkrio zbog čega je sa bivšom završio na sudu: "U javnosti priča jednu priču, a sa mnom se stalno čuje" (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Putinov pomoćnik: Kušneru i Vitkofu pokazani stvarni uspesi ruske vojske na frontu
Politika pre 3 satajoš 2 povezane