Povezane vesti
Slučaj Bojane Maljević i "pisma sa dezinformacijom" koje je procurilo u prorežimske medije
N1 Info pre 10 sati
Kada se govori o podršci studentskoj listi, mesecima se nagađa ko će se na njoj naći. Pa se tako saznalo za glumicu Bojanu Maljević, ona ipak neće biti na studentskoj listi. Tim povodom uputila je pismo studentima, ono se potom pojavilo u prorežimskim… »
Pismo Bojane Maljević mimo njene volje u javnosti: Šta kažu studenti, šta kaže ona, a kako na situaciju gledaju analitičari?…
Insajder pre 14 sati
Pismo koje je producentkinja i profesorka Bojana Maljević uputila studentima, i u kome je kritikovala procedure vetiranja kandidata za studentsku listu pojavilo se juče u javnosti, i to, kako je danas rekla Maljević, mimo njene volje i znanja, uz… »
Bojana Maljević: Dokument protiv moje volje dospeo do režimskih medija koji su lagali da sam vetirana
N1 Info pre 14 sati
Glumica i producentkinja Bojana Maljević navela je da pismo koje se juče pojavilo u medijima, a upućeno studentima u kojem iznosi svoje razloge zbog kojih neće biti na studentskoj listi i odbija da potpiše "izjavu" koja se od nje traži - nije javno… »
Bojana Maljević: Dokument protiv moje volje dospeo do režimskih medija koji su lagali da sam vetirana
Cenzolovka pre 14 sati
Glumica i producentkinja Bojana Maljević navela je da pismo koje se juče pojavilo u medijima, a upućeno studentima u kojem iznosi svoje razloge zbog kojih neće biti na studentskoj listi i odbija da potpiše "izjavu" koja se od nje traži - nije javno… »
Bojana Maljević: Pismo studentima iz Niša bilo je interno, a ne javno saopštenje
Danas pre 14 sati
Glumica Bojana Maljević oglasila se povodom pisma koje je juče odjeknulo u medijima, ističući da nije reč o javnom saopštenju, već o njenom internom obraćanju studentima u Nišu. „Pismo koje se juče pojavilo u medijima nije javno saopštenje, već moje… »
Bojana Maljević: Pismo studentima nije bilo javno, objavljeno je bez mog znanja
In medija pre 14 sati
Glumica i producentkinja Bojana Maljević saopštila je da pismo u kojem obrazlaže odluku da ne bude na studentskoj listi nije bilo namenjeno javnosti, već interno obraćanje studentima u Nišu. Kako prenosi portal 021.rs, Maljević tvrdi da je dokument… »
Nova pre 15 sati
Glumica i producentkinja Bojana Maljević navela je pismo koje se juče pojavilo u medijima nije javno saoštenje, te da je dokument protiv njene volje i znanja dospeo do režimskih medija, koji su, kako navodi Maljević, "čak lagali" da je vetirana. "Pismo… »
Vesti dana »
U Stejt departmentu danas prva sesija strateškog dijaloga između Srbije i SAD
RTV pre 24 minutajoš 1 povezana
Aleksić: Opozicija i studenti treba da izađu u jednoj koloni na izbore
Vreme pre 9 minutajoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA: U ruskim udarima na Kijev, Zaporožje i Harkovsku oblast poginulo sedam ljudi
RTV pre 4 minutajoš 1 povezana
Arakči: Napadi SAD su ratni zločin; Bela kuća: Iran nastavlja razgovore
RTS pre 54 minutajoš 2 povezane