Povezane vesti
Stamatović: Godinama ukazujem na zloupotrebe i nezakonitosti u radu državnih institucija
Serbian News Media pre 21 dana
Predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović negirao je danas tvrdnje Strukovnog sindikata Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) da opstruiše rad Кomisije za izlaganje podataka o javnom zemljištu u toj opštini, navodeći da godinama ukazuje na zloupotrebe i… »
Stamatović: Godinama ukazujem na zloupotrebe i nezakonitosti u radu državnih institucija
Nova pre 21 dana
Predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović negirao je danas tvrdnje Strukovnog sindikata Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) da opstruiše rad Кomisije za izlaganje podataka o javnom zemljištu u toj opštini, navodeći da godinama ukazuje na zloupotrebe i… »
Radio sto plus pre 21 dana
“Pošto me Strukovni sindikat RGZ-a optužuje da pravim političku predstavu i iznosim neistine, odlučio sam da im pomognem činjenicama. Smatram da su i Republički geodetski zavod i Tužilaštvo osnovani da štite zakon, a ne pojedince”, kazao je Stamatović u… »
Vesti dana »
Vučić očekuje ubedljivu pobedu na izborima i ponovo najavljuje veliki skup u Novom Sadu
Danas pre 57 minutajoš 1 povezana
Veličanstven ambijent u Humskoj: Grobari prepoznali trenutak, bili su pravi u pravo vreme
Kurir pre 42 minutajoš 1 povezana
Vatra stigla do naselja Čardak u Deliblatskoj peščari, zahvaćene kuće
Telegraf pre 42 minutajoš 2 povezane
Saša Ilić opominje Dembu Seka: "Video sam i ja, ne dešava se prvi put"
Mondo pre 47 minutajoš 4 povezane