Povezane vesti
Lebron "zabranio" sinu da ga zovi tata: "Treba da me zove GOAT"
B92 pre 9 sati
Iako više neće nositi dres Los Anđeles Lejkersa, Lebron Džejms kaže da će mu jedna sezona zauvek ostati među najdražim uspomenama iz bogate karijere - ona u kojoj je imao priliku da deli parket sa sinom Bronijem Džejmsom. Najbolji strelac u istoriji NBA… »
Lebron sa sinom Bronijem ima samo jedan dogovor, sada ga je otkrio: "Ne zovi me tata, možeš Bron ili GOAT"
Telegraf pre 10 sati
Jedan deo karijere će Lebronu Džejmsu ostati u sećanju do kraja života. U pitanju je period u Los Anđeles Lejkersima, odnosno sezona kada je mesto na parketu delio sa svojim sinom Bronijem Džejmsom. Jedan od najboljih košarkaša svih vremena otkrio je i… »
„U svlačionici me ne zovi tata, zovi me Bron ili čak GOAT“
Sport klub pre 10 sati
Iako karijeru neće nastaviti u Los Anđeles Lejkersima, Lebron Džejms kaže da će mu jedan period zauvek ostati u posebnom sećanju - sezona u kojoj je delio parket sa sinom Bronijem Džejmsom. Najbolji strelac u istoriji NBA lige otkrio je da je pre… »
Vesti dana »
Izvinjenje samo Vučiću i Vladi: Da li su ministarka i njoj slični nešto naučili iz krvavih 90-ih?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Mladi fizičari iz Srbije osvojili srebrnu medalju na takmičenju u Cirihu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
"Razgovori s Bogom" Indira Radić letovanje provodi drugačije od svih: Pevačica pokazala gde je pronašla mir
Blic pre 3 satajoš 1 povezana