Povezane vesti

"Plašila se da je ostala trudna sa njim" Stanija Dobrojević iznela detalje afere sa Kristijanom Golubovićem: "Reketirao me je…

"Plašila se da je ostala trudna sa njim" Stanija Dobrojević iznela detalje afere sa Kristijanom Golubovićem: "Reketirao me je…

Blic pre 3 dana
Optužuje Kristijana da ju je reketirao javno i napominje da mu je dala pola nagrade od pobede. Maja Marinković kritikovana je zbog svojih poteza u rijalitiju, a smatra se da je napravila veliki promašaj i izgubila dostojanstvo u aktuelnoj sezoni. O… »
"Reketirao me je, pa sam mu dala pola..." Stanija konačno otkrila da li je bila intimna sa Kristijanom: S njom je imao odnose…

"Reketirao me je, pa sam mu dala pola..." Stanija konačno otkrila da li je bila intimna sa Kristijanom: S njom je imao odnose…

Kurir pre 3 dana
Stanija Dobrojević tokom gostovanja u "Radiju Amneziji" "Zadruge 9 - Elite" istakla je da uopšte ne sumnja, već da je sigurna da će je njeni brojni fanovi dovesti do pobede. Posle svega kroz šta je prošla, prema njenim rečima, "nema ko drugi da… »

Vesti dana »