Povezane vesti

"Moja mačketina": Jelisaveta Orašanin pozirala u miniću, Pavle Mensur odmah reagovao (foto)

"Moja mačketina": Jelisaveta Orašanin pozirala u miniću, Pavle Mensur odmah reagovao (foto)

Mondo pre 22 sata
Jelisaveta Orašanin odmor je započela na Adi sa Pavlom Mensurom, nakon čega je svoju decu odvela na Bali. Petra i Bogdan uživaju u lepotama Balija, a Jelisaveta ne prestaje da oduševljava fotografijama sa ovog putovanja. U moru fotografija na kojima ne… »
Jelisaveta Orašanin objavila sliku sa odmora, go stomak, telo za 10: Pavle Mensur odmah reagovao na ovaj način

Jelisaveta Orašanin objavila sliku sa odmora, go stomak, telo za 10: Pavle Mensur odmah reagovao na ovaj način

Telegraf pre 24 sata
Glumica Jelisaveta Orašanin odmarala je na Adi Bojani sa mlađim partnerom i kolegom Pavlom Mensurom, a osim toga boravila je i na Baliju sa svojom decom. Mladi Petra i Bogdan uživali su sa majkom u lepotama ovog "Raja na zemlji", a Jelisaveta ne prestaje… »
Jelisaveta u miniću, Pavle Mensur odmah reagovao: Podelila slike sa Balija, duge noge u prvom planu: "Moja mačketina"

Jelisaveta u miniću, Pavle Mensur odmah reagovao: Podelila slike sa Balija, duge noge u prvom planu: "Moja mačketina"

Blic pre 1 dan
Jelisaveta Orašanin je odmor započela na Adi sa Pavlom Mensurom, a potom odvela decu na Bali. Petra i Bogdan uživaju na Baliju, dok Jelisaveta deli prelepe porodične kadrove sa putovanja. Jelisaveta Orašanin odmor je započela na Adi sa Pavlom Mensurom… »

Vesti dana »