Povezane vesti

Britanska služba obmanjivala sudove i štitila agenta neonacistu

Britanska služba obmanjivala sudove i štitila agenta neonacistu

Politika pre 16 sati
Nezavisna komisija žestoko kritikovala MI5 zbog dostavljanja netačnih informacija sudovima, dok vlada najavljuje hitne mere i pooštravanje kontrole nad radom obaveštajne službe. Britansku obaveštajnu službu MI5 potresa jedan od najvećih skandala… »
Britanska komisija za nadzor obaveštajnih službi prekorila MI5 zbog obmane sudova

Britanska komisija za nadzor obaveštajnih službi prekorila MI5 zbog obmane sudova

Serbian News Media pre 19 sati
Britanska vlada saopštila je danas da će strože kontrolisati rad svojih obaveštajnih službi nakon što je u izveštaju utvrđeno da je služba za unutrašnju bezbednost MI5 dovodila sudove u zabludu o svojim vezama sa neonacističkim doušnikom, koji je optužen… »

N1 Info pre 19 sati
Britanska vlada saopštila je danas da će strože kontrolisati rad svojih obaveštajnih službi nakon što je u izveštaju utvrđeno da je služba za unutrašnju bezbednost MI5 dovodila sudove u zabludu o svojim vezama sa neonacističkim doušnikom, koji je optužen… »

Vesti dana »