Povezane vesti
Britanska služba obmanjivala sudove i štitila agenta neonacistu
Politika 16.07.2026
Nezavisna komisija žestoko kritikovala MI5 zbog dostavljanja netačnih informacija sudovima, dok vlada najavljuje hitne mere i pooštravanje kontrole nad radom obaveštajne službe. Britansku obaveštajnu službu MI5 potresa jedan od najvećih skandala… »
Britanska komisija za nadzor obaveštajnih službi prekorila MI5 zbog obmane sudova
Serbian News Media 16.07.2026
Britanska vlada saopštila je danas da će strože kontrolisati rad svojih obaveštajnih službi nakon što je u izveštaju utvrđeno da je služba za unutrašnju bezbednost MI5 dovodila sudove u zabludu o svojim vezama sa neonacističkim doušnikom, koji je optužen… »
Britanska komisija za nadzor obaveštajnih službi prekorila MI5 zbog obmane sudova
N1 Info 16.07.2026
Britanska vlada saopštila je danas da će strože kontrolisati rad svojih obaveštajnih službi nakon što je u izveštaju utvrđeno da je služba za unutrašnju bezbednost MI5 dovodila sudove u zabludu o svojim vezama sa neonacističkim doušnikom, koji je optužen… »
Vesti dana »
Biciklisti studenti, Čuvari Ustava, spojili se u Kragujevcu, sledi predstavljanje kandidata
Serbian News Media pre 44 minutajoš 26 povezanih
Više od pola miliona glasača u biračkom spisku Srbije sa adresom bez imena ulice i broja
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 10 povezanih
RIK proglasio izborne liste "Bogoljub Karić - Pokret snaga Srbije - BK" i "Ćale, ovo je za tebe - Petar Đurić"
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 27 povezanih
"Poslednja šansa da se Srbija izvuče iz rata": Novi optimizam o smrti Milana Panića, protivkandidata Miloševiću na izborima 1992.
Insajder pre 5 satijoš 36 povezanih