Povezane vesti

Osman Bukari se vratio u Crvenu zvezdu!

Osman Bukari se vratio u Crvenu zvezdu!

Sport klub pre 7 sati
Crvena zvezda dobila je veliko pojačanje u letnjem prelaznom roku. Osman Bukari ponovo je obukao crveno-beli dres, u koji se vraća na jednogodišnju pozajmicu iz Viđev Lođa sa pravom otkupa za tri miliona evra. Reprezentativac Gane nije krio emocije… »
Bomba sa Marakane: Osman Bukari se vratio u Zvezdu!

Bomba sa Marakane: Osman Bukari se vratio u Zvezdu!

Kurir pre 7 sati
Crvena zvezda je dobila veliko pojačanje. Osman Bukari se vratio na Marakanu, objavio je klub. Brzo krilo iz Gane tako se vratilo na Marakanu posle dve godine Za Zvezdu je u prvom mandatu odigrao 78 utakmica, postigao je 25 golova i podelio 20… »
Bukari se vratio u Crvenu zvezdu: Nisam završio svoju misiju na Marakani

Bukari se vratio u Crvenu zvezdu: Nisam završio svoju misiju na Marakani

Dnevnik pre 7 sati
Novo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je krilni napadač Osman Bukari, koji je u klub stigao na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa i zadužio dres sa brojem 14. – Zaista sam srećan što sam se vratio. Čekao sam ovaj trenutak i drago mi… »
Osman Bukari na pozajmici u Crvenoj zvezdi

Osman Bukari na pozajmici u Crvenoj zvezdi

Serbian News Media pre 8 sati
Fudbaler Viđev Lođa Osman Bukari će do kraja sezone igrati na pozajmici u Crvenoj zvezdi, saopštio je danas beogradski klub. Crvena zvezda će imati opciju da otkupi ugovor 27-godišnjeg ganskog krilnog napadača, koji je za beogradske crveno-bele već… »
Bukari se vratio kući: Došao sam da završim misiju, jedva čekam da zaigram pred Delijama...

Bukari se vratio kući: Došao sam da završim misiju, jedva čekam da zaigram pred Delijama...

Kurir pre 8 sati
Brzo krilo iz Gane tako se vratilo na Marakanu posle dve godine. Za Zvezdu je u prvom mandatu odigrao 78 utakmica, postigao je 25 golova i podelio 20 asistencija. Sjajan je bio u Ligi šampiona, postigao je pogodak protiv Mančester sitija, kao i Jang… »
Crvena zvezda vratila miljenika navijača: Ovakav transfer na Marakani niko nije očekivao

Crvena zvezda vratila miljenika navijača: Ovakav transfer na Marakani niko nije očekivao

Mondo pre 8 sati
Crvena zvezda je obavila potpuno neočekivan posao na tržištu - na stadion Rajko Mitić vraća se Osman bukari, povremeni reprezentativac Gane koji je najbolje partije u karijeri pružao baš u crveno-belom dresu. Brzonogi krilni fudbaler stiže iz Viđev Lođa… »
"Nisam završio svoju misiju ovde": Osman Bukari otkrio zašto se vratio u Crvenu zvezdu

"Nisam završio svoju misiju ovde": Osman Bukari otkrio zašto se vratio u Crvenu zvezdu

Mondo pre 8 sati
Crvena zvezda je potpuno neočekivano u klub vratila Osmana Bukarija (27), krilnog napadača koji je najbolji fudbal igrao u crveno-belom dresu. Bukari ovog puta stiže na jednogodišnju pozajmicu, uz mogućnost da ga šampion Srbije otkupi od Viđeva iz Lođa -… »
Bomba na Marakani - Osman Bukari se vratio u Crvenu zvezdu

Bomba na Marakani - Osman Bukari se vratio u Crvenu zvezdu

B92 pre 8 sati
Osman Bukari ponovo će nositi dres Crvene zvezde! Reprezentativac Gane vraća se na Marakanu dve godine nakon što je napustio crveno-bele i karijeru nastavio u američkom Ostinu. "Zaista sam srećan što sam se vratio. Čekao sam ovaj trenutak i drago mi je… »
Osman Bukari se vratio u Crvenu zvezdu

Osman Bukari se vratio u Crvenu zvezdu

Politika pre 8 sati
Brzonogi krilni napadač stiže iz poljskog Viđeva i zadužuje dres sa brojem 14 uz pravo otkupa ugovora. Krilni napadač Osman Bukari novo je pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku. On je u beogradski klub stigao na jednogodišnju pozajmicu iz… »

Vesti dana »