Povezane vesti

"Oni neka se provode, ja idem da se družim sa svojim unukom": Prva Cecina izjava o Anastasiji i unuku Ilijanu

"Oni neka se provode, ja idem da se družim sa svojim unukom": Prva Cecina izjava o Anastasiji i unuku Ilijanu

Telegraf pre 22 dana
Muzička zvezda Ceca Ražnatović spakovala je kofere i napustila Srbiju zbog koncerta u Crnoj Gori, a naša ekipa je uhvatila na aerodromu. Pevačica je bila odlično raspoložena, pa je pripadnicima sedme sile dala kratku izjavu. Nakon što smo joj čestitali… »
Komšije pričale da je Veljko tu bežao od policije: Ceca od Arkana dobila stan u Bečićima, evo kako izgleda nekretnina

Komšije pričale da je Veljko tu bežao od policije: Ceca od Arkana dobila stan u Bečićima, evo kako izgleda nekretnina

Mondo pre 21 dana
Svetlana Ceca Ražnatović otputovala je u Crnu Goru zbog nastupa u najvećoj diskoteci na primorju. Posle koncerta ona će se uputiti u Španiju gde se 15. jula porodila njena ćerka Anastasija, koja je rodila sina Ilijana. Pevačica nije krila neizmernu sreću… »
Ovako izgleda cecin stan za koji malo ko zna da ga ima! Sletela u Crnu Goru i odmah otišla u svoju nekretninu: Nije htela u…

Ovako izgleda cecin stan za koji malo ko zna da ga ima! Sletela u Crnu Goru i odmah otišla u svoju nekretninu: Nije htela u…

Kurir pre 21 dana
Svetlana Ceca Ražnatović otputovala je u Crnu Goru zbog nastupa u najvećoj diskoteci na primorju. Posle koncerta ona će se uputiti u Španiju gde se 15. jula porodila njena ćerka Anastasija, koja je rodila sina Ilijana. Pevačica nije krila neizmernu sreću… »
Ceca ne skida osmeh sa lica: Sletela u Crnu Goru, po nju došao skupoceni auto, a na njoj papreni stajling - uskoro ide u…

Ceca ne skida osmeh sa lica: Sletela u Crnu Goru, po nju došao skupoceni auto, a na njoj papreni stajling - uskoro ide u…

Blic pre 21 dana
Svetlana Ceca Ražnatović stigla je u Tivat raspoložena zbog rođenja svog četvrtog unuka Ilijana, sina Anastasije i Nemanje Gudelja. Ceca planira da nakon poslovnih obaveza u Crnoj Gori otputuje u Španiju kako bi upoznala unuka. Balkanska muzička zvezda… »
(Video) Evo šta radi Ceca pred nastup u Crnoj Gori: Smestila se u svoj stan u Bečićima za koji malo ko zna - nekretnina ima…

(Video) Evo šta radi Ceca pred nastup u Crnoj Gori: Smestila se u svoj stan u Bečićima za koji malo ko zna - nekretnina ima…

Blic pre 21 dana
Ceca je u Tivat stigla luksuzno obučena i smeštena je u modernom, minimalističkom stanu u Bečićima. Ceca planira da nakon poslovnih obaveza u Crnoj Gori odleti u Španiju kako bi upoznala novog unuka Ilijana. Balkanska muzička zvezda Svetlana Ceca… »
"Ja sam bogata žena": Prva Cecina izjava nakon što je dobila još jednog unuka - otkrila i da li je Anastasija krila trudnoću…

"Ja sam bogata žena": Prva Cecina izjava nakon što je dobila još jednog unuka - otkrila i da li je Anastasija krila trudnoću…

Nova pre 22 dana
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović oglasila se nakon što je dobila još jednog unuka. Naime, Anastasija Ražnatović i nemanja Gudelj postali su roditelji dečaka, kom su dali ime Ilijan. Anastasija se porodila 15. jula, a njena majka ne krije radost zbog… »
"Anastasija mi je poslala poruku" Viki dobila sliku Cecinog unuka, pa pomenula kumu: "Poželela sam..."

"Anastasija mi je poslala poruku" Viki dobila sliku Cecinog unuka, pa pomenula kumu: "Poželela sam..."

Telegraf pre 22 dana
Kuma Svetlane Cece Ražnatović, pevačica Viki Miljković, ne krije oduševljenje zbog prinove u porodici Ražnatovića i Gudelja. Pevačica je otkrila koliko ju je obradovala ova vest ali i da je dobila poruku od Cecine naslednice koja ju je probudila ovom… »
Prve reči doktorke nakon Anastasijinog porođaja! Objavila fotografiju bebe i otkrila detalj koji je mnoge dirnuo - Hvala što…

Prve reči doktorke nakon Anastasijinog porođaja! Objavila fotografiju bebe i otkrila detalj koji je mnoge dirnuo - Hvala što…

Kurir pre 22 dana
Anastasija Ražnatović porodila se pre dva dana i na svet donela dečaka kojem su ona i njen suprug Nemanja Gudelj dali ime Ilijan. Novopečeni roditelji, ali i članovi njihove porodice, ne kriju sreću zbog dolaska prinove, a sada se oglasila i doktorka… »
"Ja sam bogata žena" Prva izjava Cece Ražnatović nakon što je dobila četvrtog unuka: Anastasija nije specijalno krila…

"Ja sam bogata žena" Prva izjava Cece Ražnatović nakon što je dobila četvrtog unuka: Anastasija nije specijalno krila…

Kurir pre 22 dana
Svetlana Ceca Ražnatović ne krije sreću otkako je njena ćerka Anastasija Gudelj na svet donela sina Ilijana. Folk zvezda je dobila četvrtog unuka, a emocije nije uspela da sakrije ni pred novinarima koji su je zatekli na aerodromu "Nikola Tesla" uoči… »
Ceca se prvi put oglasila: Puca od ponosa zbog unuka, otkrila da li je i zašto Anastasija krila trudnoću

Ceca se prvi put oglasila: Puca od ponosa zbog unuka, otkrila da li je i zašto Anastasija krila trudnoću

Mondo pre 22 dana
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, postala je baka po četvrti put. Podsetimo, njena ćerka Anastasija porodila se u tajosti i donela na svet dečaka kom su dali biblijsko ime Ilijan. Ceca se sada zaputila na nastup u Crnoj Gori, nakon kojeg će direktno… »
Oglasila se doktorka koja je porađala Anastasiju Ražnatović: Objavila sliku malenog Ilijana: "Predivna porodica, hvala na…

Oglasila se doktorka koja je porađala Anastasiju Ražnatović: Objavila sliku malenog Ilijana: "Predivna porodica, hvala na…

Blic pre 22 dana
Svetlana Ceca Ražnatović izrazila je ogromnu sreću zbog dolaska još jednog unuka i istakla da su majka i beba dobro. Anastasija je trudnoću čuvala u tajnosti svih devet meseci, uz podršku porodice i najbližih prijatelja. Anastasija Ražnatović i njen… »
Anastasija se porodila PRE TERMINA! Ceca sada ISPRIČALA SVE I ZAŠTO JE DAN PRE DOŠLA U SRBIJU!

Anastasija se porodila PRE TERMINA! Ceca sada ISPRIČALA SVE I ZAŠTO JE DAN PRE DOŠLA U SRBIJU!

Svet & Skandal pre 22 dana
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ne krije sreću otkako je njena ćerka Anastasija Gudelj na svet donela sina Ilijana. Pevačica je dobila četvrtog unuka, a lavinu emocija nije mogla, niti je želela da sakrije pred novinarima koji su je zatekli na… »
Oglasila se doktorka koja je porodila Anastasiju: Objavila fotografiju bebe, a jedno je sve dirnulo

Oglasila se doktorka koja je porodila Anastasiju: Objavila fotografiju bebe, a jedno je sve dirnulo

Mondo pre 22 dana
Anastasija Ražnatović porodila se pre dva dana i na svet donela dečaka kojem su ona i njen suprug Nemanja Gudelj dali ime Ilijan. Novopečeni roditelji, ali i članovi njihove porodice, ne kriju sreću zbog dolaska prinove, a sada se oglasila i doktorka… »
(Video) "Rađaju mi se zdravi i jedri unuci" Prva Cecina izjava o Anastasiji i bebi Ilijanu: "Oni neka se provode, ja idem da…

(Video) "Rađaju mi se zdravi i jedri unuci" Prva Cecina izjava o Anastasiji i bebi Ilijanu: "Oni neka se provode, ja idem da…

Blic pre 22 dana
Anastasija nije krila trudnoću, ali je nije eksponirala na društvenim mrežama; samo najbliži su znali za to. Ime Ilijan potiče od imena Ilija i simbolizuje hrabrost i spremnost za akciju. Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, dobila je… »
Anastasija dobila prvo dete, a ovako je Ceca izgledala dok je bila trudna sa njom (FOTO)

Anastasija dobila prvo dete, a ovako je Ceca izgledala dok je bila trudna sa njom (FOTO)

Nova pre 22 dana
Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, donela je na svet pre dva dana sina Ilijana. Zbog toga su opet aktuelne fotografije Cece dok je bila trudna sa Anastasijom. Ceca se davne 1998. godine, u februaru mesecu, u poodmakloj trudnoći pojavila u… »
Crveni karmin i glamurozna haljina: Anastasija se porodila, a ovako je Ceca nekada izgledala kao trudnica

Crveni karmin i glamurozna haljina: Anastasija se porodila, a ovako je Ceca nekada izgledala kao trudnica

Telegraf pre 22 dana
Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, donela je na svet pre dva dana sina Ilijana. Svi se sećaju Cece u vreme trudnoće i mnogi smatraju da je bila posebno lepa trudnica kada je iščekivala da se rodi Anastasija. Njene slike iz tog perioda ponovo su… »
Anastasija rodila sina, a ovako je Ceca izgledala dok je bila trudna sa njom: Kod Minimaksa zasenila celu Jugoslaviju u…

Anastasija rodila sina, a ovako je Ceca izgledala dok je bila trudna sa njom: Kod Minimaksa zasenila celu Jugoslaviju u…

Blic pre 22 dana
Svetlana Ceca Ražnatović se 1998. pojavila u emisiji u poodmakloj trudnoći. Legendarni snimci te emisije i danas kruže društvenim mrežama. Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, donela je na svet pre dva dana sina Ilijana. Dobro je poznato da… »
"Nemanja nije ljubomoran" Anastasija rodila sina Gudelju, a ovako je govorila o njihovom odnosu: "Sigurno će biti pritiska"

"Nemanja nije ljubomoran" Anastasija rodila sina Gudelju, a ovako je govorila o njihovom odnosu: "Sigurno će biti pritiska"

Blic pre 22 dana
Njihov odnos je ispunjen poverenjem i bez ljubomore, a upoznali su se preko prijatelja. Cela porodica Gudelj bila je uz Anastasiju, dok su Veljko i Bogdana stigli u Sevilju, a Ceca dolazi po završetku nastupa. Anastasija Ražnatović porodila se 15. jula i… »

Vesti dana »