Povezane vesti
Đoković govorio o detinjstvu, ratovima, rivalima i o ponosu: "Alkaraz i Siner podsećaju na mene od pre 15 godina - Nosite…
Dnevnik pre 24 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković govorio je o svom odrastanju, teškim godinama kroz koje je prolazio sa porodicom, ali i posebnom osećaju kada predstavlja svoju zemlju na najvećoj sportskoj sceni. Đoković se trenutno nalazi u Njujorku, gde je… »
Đoković u Njujorku govorio o teškom odrastanju: Prošli smo kroz ratove, ekonomsku krizu i sve nedaće
Sputnik pre 23 dana
Novak Đoković još jednom je govorio o svom odrastanju i putu do vrha svetskog tenisa, istakavši da su ga teške okolnosti u kojima je odrastao oblikovale kao čoveka i sportistu. Đoković se trenutno nalazi u Njujorku, gde je učestvovao na velikom… »
Novak Đoković sreo najpoznatijeg jutjubera, pa ga "prostrelio" pitanjem: "Opet ćeš to da uradiš, zar ne?"
Telegraf pre 23 dana
U zagrevanju za veliko finale Svetskog prvenstva u fudbalu, danas je u Njujorku održan "Fanatics Festival" na kojem su učešće uzele mnogobrojne svetske sportske ikone, i to ne samo iz sveta fudbala. Bili su tu i naš Novak Đoković, Lebron Džejms, Serena… »
Đoković otkrio zašto više ne sme da psuje na srpskom: Lebron Džejms odmah opsovao posle njega
Telegraf pre 23 dana
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković bio je ranije danas gost "Fanatics Festivala" u Njujorku na kojem je pričao sa drugim velikim legendama sporta, a najviše od svega istakao se njegovo zajedničko izlaganje sa NBA zvezdom, Lebronom Džejmsom. U jednom… »
Novak Đoković pričao Lebronu o svom ocu Srđanu: "Imao sam 12 kad je seo pred mene, tad sam postao muškarac"
Mondo pre 23 dana
Novak Đoković okupio je u Njujorku brojne svetske face na premijeri filma o sebi "Zimski vuk" i u danima promocije filma priča Amerikancima dirljivu priču o svom teškom odrastanju u Beogradu devedesetih. "Odrastao sam u ratom razorenoj zemlji, počeo sam… »
Đoković o Alkarasu i Sineru: "Podsećaju me na mene od pre 15 godina, nekad me to zaboli"
B92 pre 23 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković govorio je o velikim rivalstvima koja su obeležila njegovu karijeru, ali i o novoj generaciji igrača koja predvodi svetski tenis. Đoković je bio jedan od gostiju velikog sportskog festivala "Fanatics Fest" u… »
Srpska zastava na ramenima: Đoković otvorio dušu i predložio veliku promenu u tenisu!
Hot sport pre 23 dana
Novak je govorio o odrastanju tokom ratova, ponosu koji oseća predstavljajući Srbiju i usamljenosti sa kojom se teniseri suočavaju. Novak Đoković nikada nije skrivao koliko mu znači nastup pod zastavom Srbije, a tokom gostovanja na prestižnom „Fanatics… »
Đoković o detinjstvu, ratovima i ponosu zbog Srbije: "Nosite zastavu na svojim ramenima"
B92 pre 23 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković govorio je o svom odrastanju, teškim godinama kroz koje je prolazio sa porodicom, ali i posebnom osećaju kada predstavlja svoju zemlju na najvećoj sportskoj sceni. Đoković se trenutno nalazi u Njujorku, gde je… »
Novak Đoković iskreno o rivalstvu sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom, uporedio ih sa Sinerom i Alkarazom
Telegraf pre 23 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković gostovao je na "Fantastic Fest-u" u Njujorku, na kojem je imao prvo predavanje, dok je posle izašao na scenu sa Lebronom Džejmsom. Kasnije je Novak pričao o rivalstvu sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom, ali je… »
Đokovića pitali zašto viče na svoje trenere u boksu, Lebron Džejms prasnuo u smeh zbog odgovora
Telegraf pre 23 dana
Najbolji srpski teniser svih vremena, Novak Đoković gostovao je večeras na "Fanatics Festu", a potom i u posebnoj emisiji u Njujorku, samo dva dana pre održavanja finala Svetskog prvenstva u fudbalu, koje će se igrati između Španije i Argentine. Američki… »
Đoković otkrio tajnu kako održava koncentraciju u mečevima: "Ne razmišljam da li moja deca treba da..."
Telegraf pre 23 dana
Najbolji srpski teniser - Novak Đoković, trenutno se nalazi u Njujorku, na "Fanatics Fest-u" koji je okupio brojne svetske zvezde u svim sportovima, ali i drugim branšama, među kojima je i Lebron Džejms. U opsežnom predavanju Đoković je govorio i o… »
Novak postavio pitanje Lebronu i naterao Kralja da se otvori: “Ovo je dobro pitanje, vidiš ovo dete....
Telegraf pre 23 dana
Novak Đoković se nalazi trenutno u Njujorku, na "Fanatics Fest-u" koji je prikupio brojne poznate sportiste i velike svetske zvezde. Posebno su pažnju privukli srpski teniser i jedan od najboljih košarkaša svih vremena Lebron Džejms. Posebno je oduševilo… »
Đoković otvorio dušu pred Lebronom: "Prošli smo kroz dva rata, krizu, gde god odete, nosite srpsku zastavu..."
Telegraf pre 23 dana
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković nalazi se u Njujorku, gde je prisustvovao velikom sportskom festivalu "Fanatics Fest", zajedno sa Lebronom Džejmsom, ali i drugim poznatim sportistima. Novak i Džejms su zajedno govorili na jednom od panela, a tom… »
Pitanja na koja ceo košarkaški svet čeka odgovor: Lebron ponovo progovorio!
Hot sport pre 23 dana
Oglasio se košarkaš, videćemo kog tima! Lebron Džejms još nije spreman da otkrije gde će nastaviti jednu od najvećih karijera u istoriji košarke. Najbolji strelac NBA lige svih vremena govorio je o neizvesnosti koja prati njegov izbor, naglasivši da… »
Lebron Džejms izviždan zbog reči koje je izgovorio pred Novakom Đokovićem: "Znaš kako..."
Telegraf pre 23 dana
Najbolji srpski teniser i igrač današnjice, Novak Đoković gostuje danas na "Fanatics Festu", gde je između ostalog održao i zanimljivo predavanje pred publikom u Njujorku, nakon čega je imao i susret zajedno sa, ni manje ni više, nego Lebronom Džejmsom… »
Lebronovo "neću vas još dugo držati u neizvesnosti"
B92 pre 23 dana
Lebron Džejms se ponovo nalazi u centru pažnje tokom letnje NBA pijace. Iskusni as je četvrti put u karijeri u statusu slobodnog igrača nakon završetka saradnje sa Lejkersima, a pitanje njegove naredne destinacije i dalje je jedna od glavnih tema. Iako… »
Lebron Džejms govorio o svojoj budućnosti! Gde će legenda NBA lige nastaviti karijeru?! "Pričali smo o ovome..."
Kurir pre 23 dana
Dok ne ozvaniči potpis za novi klub, Lebron Džejms ostaje centralna figura u NBA ligi, a lista zainteresovanih timova je predugačka. Tokom gostovanja u jednom podkastu, Džejms je razgovarao sa Tajrisom Halibartonom, koji je pokušao da sazna gde će… »
Džejms prvi put progovorio o promeni tima: Ovu odluku čeka čitava NBA liga
Nova pre 23 dana
Američki košarkaš Lebron Džejms nije želeo da otkrije gde će nastaviti karijeru, ali je nagovestio da će njegova odluka uskoro biti poznata. Džejms je prvi put javno govorio posle nekoliko nedelja, nagovestivši da je odluka blizu, iako nije otkrio koji… »
Lebron Džejms progovorio o izboru novog kluba: „To je velika odluka“
Danas pre 23 dana
Američki košarkaš Lebron Džejms nije želeo da otkrije gde će nastaviti karijeru, ali je nagovestio da će njegova odluka uskoro biti poznata. Lebron Džejms je prvi put javno govorio posle nekoliko nedelja, nagovestivši da je odluka blizu, iako nije otkrio… »
Lebron Džejms: Neću vas još dugo držati u neizvesnosti
Radio sto plus pre 23 dana
Džejms je prvi put javno govorio posle nekoliko nedelja, nagovestivši da je odluka blizu, iako nije otkrio koji će tim izabrati. “Neću vas još dugo držati u neizvesnosti”, rekao je Džejms. On je imao dva pojavljivanja u četvrtak: snimio je epizodu svog… »
Lebron progovorio o novom klubu: "Biće zabavno"
B92 pre 23 dana
Lebron Džejms prvi put se pojavio u javnosti nakon što je zvanično obavestio Los Anđeles Lejkerse da napušta klub i karijeru nastavlja kao slobodan agent. Ipak, na događaju Fanatics Fest nije želeo da otkrije gde će igrati naredne sezone. Legendarni… »
Lebron progovorio o sledećoj destinaciji: Ja sam vođa
Sport klub pre 23 dana
Lebron Džejms je po četvrti put u karijeri slobodan igrač posle završetka saradnje sa Los Anđeles Lejkersima. I posle rastanka se mnogo nagađalo oko toga gde će nastaviti karijeru jedan od najboljih igrača ikada u NBA. U četvrtak je imao priliku da u… »
Vesti dana »
Srpski vaterpolisti do 16 godina osvojili bronzu na Svetskom prvenstvu u Zagrebu
Insajder pre 7 satijoš 41 povezana
Štab za vanredne situacije: I dalje gori šest požara, fokus na Deliblatskoj peščari
N1 Info pre 8 satijoš 84 povezane
Uklonjena ogromna zastava Ukrajine iz centra Prištine, Albanija kritikuje Zelenskog
Beta pre 11 satijoš 18 povezanih