Povezane vesti
Niški naprednjaci da vrate deci golove na igralištu u Trupalu, koje su posekli zbog šatora!
Jug press pre 35 minuta
NIŠ Vo na ražnju nije bio jedini u Trupalu, ne smeta mi, prijatno im bilo. Ne smeta ni šator, svako se svodi na svoju meru, a Niš ne može da se svede pod šator. Ne smeta mi ni to što Vučević ne zna da se prekrsti, šta će, nisu ga naučili. Vrlo mi smeta… »
Jelena Milošević: Niški naprednjaci da vrate deci golove na igralištu u Trupalu, koje su posekli zbog šatora!
Naissus info pre 4 sati
Narodna poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) Jelena Milošević pozvala je predstavnike Srpske napredne stranke da vrate golove na dečje igralište u Trupalu, za koje tvrdi da su uklonjeni zbog održavanja stranačkog skupa pod šatorom. U saopštenju za… »
Jelena Milošević traži da SNS vrati golove na igralište u Trupalu: „Zbog šatora uništen prostor za decu“
Rešetka pre 6 sati
Narodna poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) Jelena Milošević zatražila je od niških naprednjaka da vrate golove na igralište u Trupalu, tvrdeći da su uklonjeni zbog održavanja političkog skupa pod šatorom. U saopštenju za javnost ona navodi da joj… »
Milošević (SSP): Naprednjaci posekli golove na dečjem igralištu za skup kod Niša i nisu ih vratili
Beta pre 6 sati
Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) Jelena Milošević optužila je danas niški odbor Srpske napredne stranke (SNS) za skup u naselju Trupale posekao golove na dečjem igralištu da bi postavio šator i nije ih vratio. "Vo na ražnju nije bio jedini u… »
Milošević (SSP): Naprednjaci posekli golove na dečjem igralištu za skup kod Niša i nisu ih vratili
Serbian News Media pre 6 sati
Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) Jelena Milošević optužila je danas niški odbor Srpske napredne stranke (SNS) za skup u naselju Trupale posekao golove na dečjem igralištu da bi postavio šator i nije ih vratio. „Vo na ražnju nije bio jedini u… »
"Naprednjaci posekli golove na dečjem igralištu za skup kod Niša i nisu ih vratili"
Nova pre 6 sati
Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) Jelena Milošević optužila je danas niški odbor Srpske napredne stranke (SNS) za skup u naselju Trupale posekao golove na dečjem igralištu da bi postavio šator i nije ih vratio. "Vo na ražnju nije bio jedini u… »
SSP: Igralište u Trupalu bez golova zbog šatora
Jugmedia pre 6 sati
Niški naprednjaci da vrate deci golove na igralištu u Trupalu, koje su posekli zbog šatora. Vo na ražnju nije bio jedini u Trupalu, ne smeta mi, prijatno im bilo. Ne smeta ni šator, svako se svodi na svoju meru, a Niš ne može da se svede pod šator. Ne… »
Radio sto plus pre 6 sati
“Vo na ražnju nije bio jedini u Trupalu, ne smeta mi, prijatno im bilo. Ne smeta ni šator, svako se svodi na svoju meru, a Niš ne može da se svede pod šator. Ne smeta mi ni to što (predsednik SNS Miloš) Vučević ne zna da se prekrsti, šta će, nisu ga… »
Pravo u centar pre 6 sati
Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) Jelena Milošević optužila je danas niški odbor Srpske napredne stranke (SNS) za skup u naselju Trupale posekao golove na dečjem igralištu da bi postavio šator i nije ih vratio. „Vo na ražnju nije bio jedini u… »
Vesti dana »
Advokat Aleksandra Radića: Neozbiljno da se ovakvo krivično delo i ovakva krivična prijava baziraju na ovakvim dokazima
Cenzolovka pre 1 satjoš 28 povezanih
UNS: Više javno tužilaštvo u Beogradu zastrašuje novinare da se ne bave temom zvučnog topa
Serbian News Media pre 1 satjoš 82 povezane
Uspostavljanje putničkog saobraćaja na brzoj pruzi Budimpešta-Beograd
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 24 povezane
Đurić: Otvaranje strateškog dijaloga istorijski iskorak u odnosima Srbije i SAD
Beta pre 30 minutajoš 41 povezana