Povezane vesti
"Žele da stave novac gde ne treba", Zvezda Granda obelodanila sve: Progovorila o šok scenama sa slavlja
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Marina Bogdanović, koju je šira publika upoznala dok se takmičila u "Zvezdama Granda", progovorila je o nesvakidašnjim i neprijatnim situacijama koje doživljava na nastupima. Iako peva gotovo svakog vikenda i pravi atmosferu za pamćenje, Marina… »
"Žele da stave novac gde ne treba" Zvezda "Granda" o šok scenama sa slavlja, ovo mnogi ne očekuju: "Možda žele samo da me…
Blic pre 1 dan
Istakla je da su žene češće nego muškarci pokušavale da joj na neprikladan način daju novac. Muškarci, prema njenom iskustvu, bolje prepoznaju granice i češće su umereni u kontaktu sa njom. Pevačica Marina Bogdanović, koju je šira publika upoznala dok se… »
"Guraju mi gde ne treba!" Pevačica šokirala priznanjem o gostima na veseljima: "Samo žele da me dodirnu!"
Kurir pre 1 dan
Pevačica Marina Bogdanović, koju je publika upoznala kroz takmičenje "Zvezde Granda", otvoreno je govorila o neprijatnim situacijama sa kojima se suočava tokom nastupa. Iako gotovo svakog vikenda peva pred punim lokalima i pravi odličnu atmosferu… »
Vesti dana »
Spektakl: Engleska pobedila Francusku 6:4 i osvojila treće mesto na Mundijalu
BBC News pre 2 satajoš 17 povezanih
Drugog dana Festivala evropskog filma Palić u glavnom programu filmovi „Kao kod kuće” i „Nino u raju”
RTV pre 2 satajoš 1 povezana
Vučić: Pobednička kampanja SNS će imati mnogo faza, poslednji deo do sada neviđen
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Srbila vodila pa doživela debakl posle preokreta i ostala bez finalnog turnira Lige nacija
Nova pre 2 satajoš 2 povezane