Povezane vesti
"Žele da stave novac gde ne treba", Zvezda Granda obelodanila sve: Progovorila o šok scenama sa slavlja
Telegraf pre 25 dana
Pevačica Marina Bogdanović, koju je šira publika upoznala dok se takmičila u "Zvezdama Granda", progovorila je o nesvakidašnjim i neprijatnim situacijama koje doživljava na nastupima. Iako peva gotovo svakog vikenda i pravi atmosferu za pamćenje, Marina… »
"Žele da stave novac gde ne treba" Zvezda "Granda" o šok scenama sa slavlja, ovo mnogi ne očekuju: "Možda žele samo da me…
Blic pre 25 dana
Istakla je da su žene češće nego muškarci pokušavale da joj na neprikladan način daju novac. Muškarci, prema njenom iskustvu, bolje prepoznaju granice i češće su umereni u kontaktu sa njom. Pevačica Marina Bogdanović, koju je šira publika upoznala dok se… »
"Guraju mi gde ne treba!" Pevačica šokirala priznanjem o gostima na veseljima: "Samo žele da me dodirnu!"
Kurir pre 25 dana
Pevačica Marina Bogdanović, koju je publika upoznala kroz takmičenje "Zvezde Granda", otvoreno je govorila o neprijatnim situacijama sa kojima se suočava tokom nastupa. Iako gotovo svakog vikenda peva pred punim lokalima i pravi odličnu atmosferu… »
Vesti dana »
Danas retka nebeska predstava: Pomračenje Sunca i Perseidi stižu istog dana
Zoom UE pre 26 minutajoš 14 povezanih
Srpska lista: Kosovski policajci u Zubinom Potoku pretukli Srbina i vezali ga za drvo
Vreme pre 11 minutajoš 4 povezane
Kosovska policija pretukla Srbina, sa teškim povredama je u šok sobi: Kancelarija za KiM traži hitnu reakciju
NIN pre 1 satjoš 13 povezanih