Povezane vesti
Vujović meta etiketiranja zbog podrške studentima: Prozivaju me da sam deo kavačkog klana oni koji nisu završili školu i koji…
Danas pre 4 sati
Legendarni jugoslovenski rukometaš Veselin Vujović podržao je studentske proteste krajem 2024. godine i zbog toga je bio na meti režima u Srbiji. Vujović je govorio o optužbama koje su mu upućene za podkast „Kapiten“ na platformi Albatros.news. „Da sam… »
Veselin Vujović o optužbama da je deo Kavačkog klana: "Ne juri me Interpol, nisam uhapšen"
Nova pre 3 sata
Veselin Vujović, legenda domaćeg rukometa, ponovo je govorio o podršci studentskim protestima i reakcijama koje su usledile nakon njegovih javnih stavova krajem 2024. godine. Vujović je tada među prvima iz sveta sporta javno podržao studente koji su… »
Vujović: Pričaju da sam kockar, kriminalac, a nisu školu završili
Sport klub pre 8 sati
Legenda domaćeg rukometa Veselin Vujović govorio je za podkast "Kapiten" o optužbama koje su mu upućene kada je s kraja 2024. podržao studente u njihovim zahtevima. „ Studenti su pokazali da su sve priče o njima i o današnjoj omladini kako navodno idu… »
Vesti dana »
Viši sud odredio pritvor vojnom analitičaru Radiću i zatražio raspisivanje poternice
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
Vučić poziva na dijalog, kaže da je to suština demokratskog društva
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih
Viši sud u Beogradu odredio pritvor Aleksandru Radiću i naredio raspisivanje poternice za njim
Danas pre 1 satjoš 72 povezane
'Simbolika ili promene': Šta bi Srbiji mogao da donese strateški dijalog sa SAD
BBC News pre 19 minutajoš 51 povezana