Povezane vesti
Bukari: "Verovao sam da ću se vratiti u Zvezdu, sećam se gola Partizanu"
Nova pre 12 sati
Osman Bukari, ljubimac navijača Crvene zvezde i povratnik u redove tima sa Marakane, govorio je o povratku među crveno-bele, između ostalog. "Da, verovao sam. Zbog svega što sam uradio ovde, kada sam odlazio rekao sam sebi da ću se sigurno jednog dana… »
"Kad sam čuo za Stankovića, to je bilo to": Osman Bukari se vratio u Zvezdu da oživi najbolje trenutke karijere
Mondo pre 14 sati
Krilni napadač Osman Bukari vratio se u Crvenu zvezdu posle dve godine i raduje se ponovnoj saradnji sa trenerom Dejanom Stankovićem. On stiže iz Viđev Lođa na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa, a glavni razlog povratka na Marakanu su navijači i… »
Zvezda potrošila 12.700.000 evra, a rešenje je Bukari: Dejan Stanković sad ima gužvu koju nije želeo
Mondo pre 17 sati
Fudblalski klub Crvena zvezda obezbedio je neobično pojačanje pred novu sezonu - iako to nigde nije bilo najavljeno, u Beograd se vratio Osman Bukari (27) koji je svojevremeno bio jedan od najboljih igrača aktuelnog srpskog šampiona. Bukari je stigao na… »
Vesti dana »
FIFA donela odluku koliko će trajati pauza na poluvremenu u finalu Mundijala
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Krvavi napad tokom sahrane! Dron pogodio okupljene, najmanje sedam poginulih! Ispraćali su mrtve, a onda je usledio masakr
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane
Eksplozija u dvorištu kuće u Starčevu, hitno se oglasio MUP: Jedna osoba poginula, ima povređenih
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane