Povezane vesti
San Marino razmatra učešće na EXPO 2027: Ministar Amati obišao EXPO Plejgraund
B92 pre 17 sati
Ministar turizma San Marina Federiko Pedini Amati obišao je danas Ekspo Plejgraund izložbeni prostor u Beogradu i izjavio da ta zemlja razmatra učešće na specijalizovanoj izložbi Ekspo 2027 i da se čeka potvrda parlamenta i vlade San Marina. "Želim da… »
Ministar turizma San Marina: Ozbiljno razmatramo učešće na Ekspo 2027 u Beogradu
Serbian News Media pre 21 sat
Ministar turizma, pošte, saradnje i Ekspa države San Marino Federiko Pedini Amati posetio je danas u Beogradu Ekspo 2027 Plejgraund, gde mu je predstavljen koncept specijalizovane izložbe kao i dinamika priprema za najveći međunarodni događaj čiji će… »
Pedini amati: Srbija poslednjih godina beleži značajan razvoj, organizacija specijalizovane izložbe veliko priznanje
Blic pre 22 sata
Ministar turizma, pošte, saradnje i Ekspa Republike San Marino Federiko Pedini Amati posetio je danas Ekspo 2027 Plejgraund, gde mu je predstavljen koncept specijalizovane izložbe Ekspo 2027 Beograd, kao i dinamika priprema za najveći međunarodni događaj… »
Ministar turizma San Marina: Ozbiljno razmatramo učešće na Ekspo 2027 u Beogradu
Radio sto plus pre 21 sat
“Ovo je prvi put da sam u Srbiji i zaista sam impresioniran organizacijom specijalizovane izložbe Ekspo 2027. Mi ozbiljno razmatramo učešće San Marina. Potrebno je da u narednim mesecima dobijemo potvrdu parlamenta i vlade. O tome sam već razgovarao sa… »
Ministar turizma San Marina obišao Ekspo 2027 Plejgraund: "Ozbiljno razmatramo učešće na izložbi"
Kurir pre 22 sata
Ministar turizma, pošte, saradnje i Ekspa Republike San Marino Federiko Pedini Amati posetio je danas Ekspo 2027 Plejgraund, gde mu je predstavljen koncept specijalizovane izložbe Ekspo 2027 Beograd, kao i dinamika priprema za najveći međunarodni događaj… »
San Marino razmatra učešće na Ekspo 2027, ministar Amati obišao Ekspo Plejgraund
RTV pre 23 sata
BEOGRAD - Ministar turizma San Marina Federiko Pedini Amati obišao je danas Ekspo Plejgraund izložbeni prostor u Beogradu i izjavio da ta zemlja razmatra učešće na specijalizovanoj izložbi Ekspo 2027 i da se čeka potvrda parlamenta i vlade San Marina… »
San Marino razmatra učešće na Ekspu 2027, ministar Amati obišao Ekspo plejgraund
Politika pre 23 sata
Želeli bismo da pružimo veliku podršku srpskom narodu i srpskoj državi, rekao je minisatr turizma San Marina. Ministar turizma San Marina Federiko Pedini Amati obišao je danas izložbeni prostor Ekspo plejgraund u Beogradu i izjavio da ta zemlja razmatra… »
Vesti dana »
RHMZ izdao upozorenje na pljuskove sa grmljavinom u večernjim satima i tokom noći
RTV pre 48 minutajoš 43 povezane