Povezane vesti
Jovana Tomić Matora ide a veštačku oplodnju, hoće bebu: Otkrila ko će biti donor
Telegraf pre 6 sati
U emisiji "Pitanja bivših zadrugara", učesnica "Elite 9", Jovana Tomić Matora, otvoreno je govorila o svojoj snažnoj želji da se ostvari u ulozi majke. Ona je pred kamerama priznala da joj se javio majčinski instinkt, te je otkrila da planira odlazak na… »
"Donor će mi biti neko koga znam", Matora hoće na veštačku oplodnju: Proradio joj majčinski instinkt
Blic pre 12 sati
Izjavila je da joj je cilj da obezbedi sebe i svoje buduće dete finansijski. Naglasila je emotivan razlog i želju da postane majka dok joj je otac još živ. U emisiji "Pitanja bivših zadrugara", učesnica rijalitija Jovana Tomić Matora otvoreno je govorila… »
"Donor će mi biti neko koga poznajem" Matora želi da rodi dete, otkrila detalje njenog plana: Volela bih da to bude dok mi je…
Kurir pre 12 sati
Voditeljka Ivana Šopić stigla je u Belu kuću, pa je emisija "Pitanja bivših zadrugara" mogla da počne. Prvo pitanje postavila je Aleksandra Jakšić Jovani Tomić Matoroj. - Matora da li si razmišljala da rodiš dete i da posvetiš vreme sebi? - pitala je… »
Vesti dana »
Najmanje sedmoro ubijeno u izraelskom napadu na sahranu u Pojasu Gaze
Politika pre 2 satajoš 2 povezane
FIFA donela odluku koliko će trajati pauza na poluvremenu u finalu Mundijala
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Eksplodirala bomba u dvorištu porodične kuće u Starčevu: jedna osoba poginula, dve povređene prevezene u bolnicu
Kurir pre 3 satajoš 3 povezane