Povezane vesti
Jovana Tomić Matora ide a veštačku oplodnju, hoće bebu: Otkrila ko će biti donor
Telegraf pre 24 dana
U emisiji "Pitanja bivših zadrugara", učesnica "Elite 9", Jovana Tomić Matora, otvoreno je govorila o svojoj snažnoj želji da se ostvari u ulozi majke. Ona je pred kamerama priznala da joj se javio majčinski instinkt, te je otkrila da planira odlazak na… »
"Donor će mi biti neko koga znam", Matora hoće na veštačku oplodnju: Proradio joj majčinski instinkt
Blic pre 24 dana
Izjavila je da joj je cilj da obezbedi sebe i svoje buduće dete finansijski. Naglasila je emotivan razlog i želju da postane majka dok joj je otac još živ. U emisiji "Pitanja bivših zadrugara", učesnica rijalitija Jovana Tomić Matora otvoreno je govorila… »
"Donor će mi biti neko koga poznajem" Matora želi da rodi dete, otkrila detalje njenog plana: Volela bih da to bude dok mi je…
Kurir pre 24 dana
Voditeljka Ivana Šopić stigla je u Belu kuću, pa je emisija "Pitanja bivših zadrugara" mogla da počne. Prvo pitanje postavila je Aleksandra Jakšić Jovani Tomić Matoroj. - Matora da li si razmišljala da rodiš dete i da posvetiš vreme sebi? - pitala je… »
Vesti dana »
Požar na planini Stolovi još aktivan, u Deliblatskoj peščari u toku sanacija žarišta
Nedeljnik pre 29 minutajoš 18 povezanih
Bez vode i po 12 sati: Restrikcije u Gornjem Milanovcu i Čačku
Sputnik pre 30 minutajoš 12 povezanih
Zvezda spremna za Hapoel: Ovo bi trebalo da bude startna postava crveno-belih na Marakani!
Hot sport pre 1 satjoš 15 povezanih