Povezane vesti

"Spavaš s njim, a mene dozivaš" Džejlin bivši dečko iznenadio potezom, na ovaj način poslao skrivenu poruku?!

"Spavaš s njim, a mene dozivaš" Džejlin bivši dečko iznenadio potezom, na ovaj način poslao skrivenu poruku?!

Telegraf pre 18 sati
Javnost danima bruji o navodnoj romansi između Džejle Ramović i Jakova Jozinovića, a spekulacije na ovu temu se ne stišavaju. Ulje na vatru dolio je pevač Bojan Cvjetićanin, za kog se pisalo da je Džejlin bivši partner, koji je sada u objavi na… »
"Spavaš s njim, tuđa ženo" Bivši dečko Džejle Ramović uhvaćen u provodu, sve iznenadio novim potezom: "Mene dozivaš"

"Spavaš s njim, tuđa ženo" Bivši dečko Džejle Ramović uhvaćen u provodu, sve iznenadio novim potezom: "Mene dozivaš"

Blic pre 18 sati
Džejla je četiri godine starija od Jakova. Njihova veza postala je javna nakon snimka s jahte koji je Jakov objavio, pa obrisao. Domaći mediji danima bruje o romansi između Džejle Ramović i Jakova Jozinovića, a spekulacije na ovu temu se ne stišavaju… »
"Spavaš s njim, tuđa ženo" Bivši dečko Džejle Ramović šokirao javnost novim potezom: Ne miri se sa tim što mu je Jakov preoteo…

"Spavaš s njim, tuđa ženo" Bivši dečko Džejle Ramović šokirao javnost novim potezom: Ne miri se sa tim što mu je Jakov preoteo…

Kurir pre 19 sati
O navodnoj vezi Džejle Ramović i Jakova Jozinovića domaći mediji ne prestaju da bruje, a brojne spekulacije se samo nižu. Iako još uvek nema zvanične potvrde, neki veruju, dok drugi sumnjaju u to. Međutim, pojedini akteri koji su uvučeni u priču, svojim… »
"Spavaš s njim, tuđa ženo": Džejlin bivši se "razneo" u provodu, ne miri se što mu je Jakov skinuo devojku?

"Spavaš s njim, tuđa ženo": Džejlin bivši se "razneo" u provodu, ne miri se što mu je Jakov skinuo devojku?

Mondo pre 22 sata
Veza Jakova Jozinovića i Džejle Ramović i dalje izaziva ogromnu pažnju javnosti, a o njihovom odnosu ne prestaje da se spekuliše. Jedan deo veruje da su zajedno, drugi sumnjaju u to, a iako zvanične potvrde i dalje nema, čini se akteri koji su uvučeni u… »

Vesti dana »