Povezane vesti

"Izgledam staro jer nemam pare da se bockam" Pevačica javno govorila o aferi sa 46 godina starijim kolegom, pa trpela uvrede…

"Izgledam staro jer nemam pare da se bockam" Pevačica javno govorila o aferi sa 46 godina starijim kolegom, pa trpela uvrede…

Blic pre 21 sat
Osvrnula se i na odnos sa Harisom Džinovićem, navodeći da su bili intimni, iako on tvrdi da je ne poznaje. Nedavno je izvadila biopolimer iz usana i apelovala na devojke da ne prave istu grešku zbog finansija. Pevačica Nataša Alimpić susrela se sa… »
"Izgledam starije jer nemam para da se bockam", Nataša Alimpić o ružnim komentarima na društvenim mrežama

"Izgledam starije jer nemam para da se bockam", Nataša Alimpić o ružnim komentarima na društvenim mrežama

Telegraf pre 21 sat
Nataša Alimpić često je na meti komentara korisnika društvenih mreža, a neki od njih nisu baš prijatni. - Uvek se nađe razlog za prozivanje, navikla sam na ružne komentare, danas je normalno da te komentarišu. Nije mi bilo pravo kada me vređaju, ali sam… »
"Izgledam starije jer nemam pare da se bockam" Nataša Alimpić nikad iskrenije o ružnim komentarima sa društvenih mreža: Život…

"Izgledam starije jer nemam pare da se bockam" Nataša Alimpić nikad iskrenije o ružnim komentarima sa društvenih mreža: Život…

Kurir pre 23 sata
Nataša Alimpić zbog britkog jezika i iskrenosti često je na meti komentara korisnika društvenih mreža. Pevačica je otkrila kako se nosi sa različitim mišljenjima i komentarima koji nisu pozitivne prirode. - Uvek se nađe razlog za prozivanje, navikla sam… »

Vesti dana »