Povezane vesti

Ana Ivanović se godinama borila sa ovim problemom Bivša teniserka otkrila istinu nakon razvoda od Švajnija: Nikada nisam…

Ana Ivanović se godinama borila sa ovim problemom Bivša teniserka otkrila istinu nakon razvoda od Švajnija: Nikada nisam…

Kurir pre 15 sati
Nekadašnja teniserka, Ana Ivanović, godinama je ređala uspehe, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, te je danas ponosna mama trojici dečaka. Međutitm, ona se kroz sve to vreme borila da problemom o kom je sada prvi put javno progovorila. Tokom… »
"Nikada ovo nisam rekla", Ana Ivanović priznala sa čim se godinama borila: "Imala sam jako velike napade..."

"Nikada ovo nisam rekla", Ana Ivanović priznala sa čim se godinama borila: "Imala sam jako velike napade..."

Telegraf pre 16 sati
Naša najbolja teniserka, Ana Ivanović, otvoreno je progovorila o problemu koji je prati godinama, a o tome nikada ranije nije javno pričala. Gostovala je u emisiji (NE)uspjeh prvaka gde je priznala da se godinama suočavala sa psihološkim problemom i… »
"Nikad ovo nisam rekla" Ana Ivanović otkrila: "Sa tim sam se godinama borila"

"Nikad ovo nisam rekla" Ana Ivanović otkrila: "Sa tim sam se godinama borila"

Blic pre 17 sati
Ana Ivanović je prvi put javno govorila o problemu sa kojim se godinama nosila. Karijera, ali i privatni život Ane Ivanović godinama su pod budnim okom javnosti. Ana Ivanović jedno je od najistaknutijih imena u svetu srpskog tenisa. Za sobom je ređala… »

Vesti dana »