Povezane vesti
"Srećna sam, falio mi je": Tina Ivanović se pojavila u javnosti sa bivšim mužem, pa progovorila o pomirenju
Telegraf pre 1 dan
Tina Ivanović razvela se od supruga Zvezdana Anđića nakon 25 godina braka, a onda je usledio obrt. Pevačica je izneadila javnost kada se na jednom događaju pojavila upravo sa njim. Tina se jedno vreme povukla iz medija i posvetila radu, a mnoge je… »
"Srećna sam, falio mi je" Tina Ivanović se u javnosti pojavila sa bivšim pa progovorila o pomirenju
Blic pre 1 dan
Tina Ivanović se razvela od supruga Zvezdana Anđića nakon 25 godina braka, a sada su se zajedno pojavili na jednom događaju. I nakon razvoda, bivši suprug joj je ostao najveća podrška, a nije isključila mogućnost pomirenja. Pevačica Tina Ivanović razvela… »
Tina i Zvezdan na korak do pomirenja! Razveli se, a ne razdvajaju se, zajedno su došli i u Vrnjačku Banju: Srećna sam...
Kurir pre 1 dan
Tina Ivanović poslednjih meseci retko se pojavljuje u javnosti, ali je na manifestaciji u Vrnjačkoj Banji otkrila da iza medijske tišine stoji ozbiljan rad na novim pesmama. Pevačica je u razgovoru za Kurir priznala da je publika uskoro može očekivati u… »
Vesti dana »
Spektakl: Engleska pobedila Francusku 6:4 i osvojila treće mesto na Mundijalu
BBC News pre 2 satajoš 17 povezanih
Drugog dana Festivala evropskog filma Palić u glavnom programu filmovi „Kao kod kuće” i „Nino u raju”
RTV pre 2 satajoš 1 povezana
Vučić: Pobednička kampanja SNS će imati mnogo faza, poslednji deo do sada neviđen
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Srbija prokockala pobedu i ostala bez šansi za završni turnir Lige nacija
Danas pre 4 satijoš 2 povezane