Povezane vesti
"Bivši ima moju šifru od Instagrama, ne šaljite mi poruke": Sandra Afrika o udvaračima, iznenadila priznanjem
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Sandra Afrika otkrila je detalje iz privatnog života i priznala da li joj nedostaje muška pažnja, uspeva li da pronađe vreme za predah u moru obaveza, kao i da li bi se odazvala pozivu koleginice Ivane Nikolić. Pre svega prokomentarisala je… »
"Bivši ima šifru od Instagrama, ne šaljite mi poruke" Sandra Afrika nam otkrila i da li bi se odazvala na poziv Ivane Nikolić…
Blic pre 1 dan
Sandra Afrika ima veoma gust raspored tokom letnje sezone, a otkriva i da li uspeva da pronađe vremena za odmor. Njen odnos sa koleginicom Ivanom Nikolić neretko je tema u medijima, a pevačica otkriva da li bi se odazvala da ju je Ivana pozvala na svoju… »
"Bivši ima šifru od Instagrama, ne šaljite mi poruke" Sandra Afrika otkrila detalje iz privatnog života i progovorila o Ivani…
Kurir pre 1 dan
Sandra Afrika je u otvorenom razgovoru otkrila detalje iz privatnog života – da li joj nedostaje muška pažnja, uspeva li da pronađe vreme za predah, kao i da li bi se odazvala pozivu koleginice Ivane Nikolić. - Uh, pa jesam. Uzbuđena sam, sezona je… »
Vesti dana »
Saka posle het-trika: Mnogo nas boli poraz od Argentine, ali moramo da podignemo glavu
Kurir pre 2 satajoš 17 povezanih
Drugog dana Festivala evropskog filma Palić u glavnom programu filmovi „Kao kod kuće” i „Nino u raju”
RTV pre 2 satajoš 1 povezana
Vučić: Pobednička kampanja SNS će imati mnogo faza, poslednji deo do sada neviđen
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Srbija prokockala pobedu i ostala bez šansi za završni turnir Lige nacija
Danas pre 4 satijoš 2 povezane