Povezane vesti

"Ovo je moj poslednji pozdrav" Naša pevačica se oprostila od publike i digla ruke od muzičke karijere nakon šok skandala…

"Ovo je moj poslednji pozdrav" Naša pevačica se oprostila od publike i digla ruke od muzičke karijere nakon šok skandala…

Kurir pre 12 sati
Pevačicu Elektru Elit kroz život prate brojni skandali. Od promene pola, preko otvorenog priznanja da se bavila najstarijim zanatom, a iza nje je i život iza rešetaka. Sada je ponovo šokirala javnost vešću da je rešila da stavi tačku na svoju karijeru… »
"Ovo je moj poslednji pozdrav" Naša pevačica nakon skandala odustaje od karijere: "Vreme je da okrenem novi list"

"Ovo je moj poslednji pozdrav" Naša pevačica nakon skandala odustaje od karijere: "Vreme je da okrenem novi list"

Blic pre 13 sati
Pre promene pola bila je u braku i ima dvoje dece, koji su podržali njenu odluku. I dalje se izjašnjava kao otac svojoj deci, ističući veliku podršku i bivše supruge i porodice. Otkako se pojavila na domaćoj sceni, Elektra Elit je privlačila veliku… »
Elektra Elit se oprostila od svih, donela šok odluku u karijeri: "Vreme je da se rastanemo..."

Elektra Elit se oprostila od svih, donela šok odluku u karijeri: "Vreme je da se rastanemo..."

Telegraf pre 13 sati
Nakon sedam godina tokom kojih je bila jedna od najintrigantnijih ličnosti domaće javne scene, Elektra Elit donela je odluku koja će iznenaditi mnoge - zauvek se povlači iz muzike i oprašta od medija. Poslednja pesma, koja je danas izašla, njen je… »

Vesti dana »