Povezane vesti
Pretučen frontmen benda KUD Idijoti: "Sav sam u modricama i ogrebotinama"
B92 pre 2 dana
Frontmen legendarnog pulskog pank benda KUD Idijoti Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, i njegova supruga Martina napadnuti su u centru Pule nakon što su upozorili grupu mladića na neprimereno ponašanje i bacanje smeća po ulici. Policija… »
Pretučen legendarni panker: "Pun sam modrica i ogrebotina, napali su i moju suprugu!"
Telegraf pre 2 dana
Saša Milovanović, poznat kao Sale Veruda, frontmen legendarnog pulskog pank benda KUD Idijoti, i njegova supruga Martina napadnuti su u noći između četvrtka i petka u centru Pule nakon što su grupu mlađih muškaraca upozorili zbog neprimerenog ponašanja i… »
GLUPOST je neuništiva! Sale Veruda iz KUD Idijota napadnut u Puli! Udarali ga rukama i nogama!
Telegraf pre 1 dan
Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, osnivač i dugogodišnji član legendarnog pulskog pank benda KUD Idijoti, prema nezvaničnim informacijama napadnut je tokom noći u centru Pule. Reč je o jednom od najprepoznatljivijih imena pank scene u bivšoj… »
Vesti dana »
Poznato stanje povređenih u nesreći kod Gadžinog Hana, među njima i dete (7): Novi detalji tragedije (video)
Mondo pre 17 minutajoš 25 povezanih
Masovni raketni napadi: Ukrajina traži nove sankcije i PVO sisteme
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 38 povezanih
Upozorenje na grmljavinske nepogode i promenu vremena u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 37 povezanih
Dejan Stanković precrtao 5 igrača Crvene zvezde: Evo ko nije licenciran za Evropu
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane