Povezane vesti
Pretučen frontmen benda KUD Idijoti: "Sav sam u modricama i ogrebotinama"
B92 17.07.2026
Frontmen legendarnog pulskog pank benda KUD Idijoti Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, i njegova supruga Martina napadnuti su u centru Pule nakon što su upozorili grupu mladića na neprimereno ponašanje i bacanje smeća po ulici. Policija… »
Pretučen legendarni panker: "Pun sam modrica i ogrebotina, napali su i moju suprugu!"
Telegraf 17.07.2026
Saša Milovanović, poznat kao Sale Veruda, frontmen legendarnog pulskog pank benda KUD Idijoti, i njegova supruga Martina napadnuti su u noći između četvrtka i petka u centru Pule nakon što su grupu mlađih muškaraca upozorili zbog neprimerenog ponašanja i… »
GLUPOST je neuništiva! Sale Veruda iz KUD Idijota napadnut u Puli! Udarali ga rukama i nogama!
Telegraf 17.07.2026
Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, osnivač i dugogodišnji član legendarnog pulskog pank benda KUD Idijoti, prema nezvaničnim informacijama napadnut je tokom noći u centru Pule. Reč je o jednom od najprepoznatljivijih imena pank scene u bivšoj… »
Vesti dana »
Prajd šetnja završena u Beogradu: Ponovljeni zahtevi za zakon o istopolnim zajednicama, policija sprečila incident
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 39 povezanih
Obustavlja napade: Oglasio se Zelenski posle razgovora sa izaslanicima Amerike, Ukrajina neće napasti Moskvu do ponedeljka
Blic pre 3 satajoš 27 povezanih
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih
(Foto) U Zagrebu završen protest protiv skladištenja otpada u Lici: Upućeni konkretni zahtevi vladi
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 30 povezanih
Poginula oba pilota vojnog aviona koji se srušio tokom aeromitinga u Grčkoj
Beta pre 3 satajoš 21 povezana