Povezane vesti
Oca joj ubila granata, a majka umrla na porođaju... Životna priča ove rijaliti učesnice ledi krv: "Bolje da me nije rodila"
Kurir pre 15 sati
Aktuelna učesnica " Elite 9", Tanja Stijelja, poznatija kao Boginja, kako je sama ispričala, ostala je bez oba roditelja. Njenog oca i dedu raznela je granata, dok je njena majka preminula na porođaju, tačnije, dok je rađala nju . Ona je tokom emisije u… »
Majka umrla na porođaju, oca ubila granata: Teška sudbina učesnice Elite 9: "Nemam nijednu sliku roditelja, ujak me se odrekao"…
Blic pre 14 sati
Oseća duboku povređenost jer je bliska porodica odustala od nje i njene braće i sestara radi stana i novca. Mamin brat, kod kojeg su ona i njena braća živeli nakon tragedije, odrekao ih se pre dve godine zbog materijalnih razloga. Aktuelna učesnica… »
Oca joj ubila granata, majka umrla na porođaju! Životna priča Boginje ledi krv: "Bolje da me nije rodila"
Telegraf pre 15 sati
Aktuelna učesnica "Elite 9", Tanja Stijelja, poznatija kao Boginja, kako je sama ispričala, ostala je bez oba roditelja. Njenog oca i dedu raznela je granata, dok je njena majka preminula na porođaju, tačnije, dok je rađala nju. Ona je tokom emisije u… »
Vesti dana »
DESINGERICA PRIVEDEN U SUTOMORU! Posle hapšenja kažnjen sa 200 evra, klub zatvoren!
Svet & Skandal pre 28 minutajoš 18 povezanih
Radovi na petlji Ostružnica od 20. do 25. jula: Zatvara se uključenje iz pravca Obrenovca
Nova pre 18 minutajoš 17 povezanih