Povezane vesti
Pogačar nezaustavljiv: Slovenac slavio u 14. etapi Tur de Fransa i povećao prednost
Kurir 18.07.2026
Vozač ekipe Emirejts je etapu od Muluza do Le Markstajna dužine 155,3 kilometra prešao za četiri sata i sedam sekundi i tako stigao do četvre etapne pobede na ovogodišnjoj trci, a 25. ukupno. "Imao sam dobar osećaj", rekao je Pogačar. "Čekao sam… »
Pogačar pobednik 14. etape Tur de Fransa
Radio sto plus 18.07.2026
Vozač ekipe Emirejts je etapu od Muluza do Le Markstajna dužine 155,3 kilometra prešao za četiri sata i sedam sekundi i tako stigao do četvre etapne pobede na ovogodišnjoj trci, a 25. ukupno. “Imao sam dobar osećaj”, rekao je Pogačar. “Čekao sam… »
Šmid slavio u najdužoj etapi Tura - Pogačar sačuvao žutu majicu
B92 18.07.2026
Švajcarski biciklista Mauro Šmid pobednik je 13. etape Tur d'Fransa, dok je Slovenac Tadej Pogačar zadržao vođstvo u generalnom plasmanu i nastavio pohod ka novoj tituli. Vozač ekipe Džejko AlUla bio je najbrži na deonici dugoj 205,8 kilometara od Dola… »
Vesti dana »
(BLOG) "Ustav na cilju": Studenti biciklisti dočekani u Kragujevcu, bakljada pristalica SNS posle skupa
N1 Info pre 9 minutajoš 27 povezanih
SAD i Kina dogovorile smanjenje carina na robu vrednu 30 milijardi dolara
RTS pre 5 minutajoš 32 povezane
RIK proglasio izborne liste „Bogoljub Karić – Pokret snaga Srbije“ i „Ćale ovo je za tebe – Petar Đurić“
Šabačke novosti pre 5 satijoš 27 povezanih